Evenementen

Cultureel centrum De Groene Zwaan organiseert een breed aanbod aan evenementen. Concerten, lezingen, films, voorstellingen, markten, tentoonstellingen etc. Hieronder ziet u onze bevestigde voorstellingen en kunt u kaarten bestellen.

okt
15
zo
Benefietconcert Leoni Jansen & friends
okt 15 @ 20:00 – 22:30
Benefietconcert Leoni Jansen & friends @ De Groene Zwaan | De Rijp | Noord-Holland | Nederland

Wat een fantastisch gebaar van Leoni Jansen! Zondagavond 15 oktober geeft zij een benefietconcert in De Groene Zwaan voor de restauratie van het pand. En ze neemt drie jonge mensen mee die zij zelf erg goed vindt en die zij als coach begeleidt of begeleid heeft: gitaarvirtuoos Mart Hillen, Pieternel Osinga met haar wonderschone liedjes en, uit Nairobi, zangeres Neema. Echt een uniek concert, speciaal voor De Groene Zwaan. Aanvang 20.00, entree (die direct naar de restauratie van het gebouw gaat) 25 Euro.

okt
21
za
Benefiet Concerten
okt 21 @ 20:00 – okt 22 @ 00:00

Het kan u niet zijn ontgaan: De Groene Zwaan wil het pand restaureren. Daarvoor is vanaf 1 oktober  tot en met 9 november een crowdfunding campagne gepland. En wat prachtig nieuws is, dat drie bands zich belangeloos hebben aangemeld om een benefietconcert te geven voor dit mooie doel. Dat gaat plaatsvinden op 21 oktober 2017 en we starten om 20:00 uur. De entree is 15 euro en daarmee ondersteun je natuurlijk De Groene Zwaan bij de restauratie! Wij geloven erin! Jij ook?

De Toon van Mil Band zal een optreden verzorgen. Zij stonden eerder dit jaar al voor een concert in De Groene Zwaan en dat was een ware verrassing. Allemaal eigen nummers, heel muzikaal en met als frontman de naamgever van de band. Ze hebben een prachtige CD gemaakt, “het koekoeksjong” en daarvan zullen ze zeker enige nummers spelen.

http://www.toonvanmil.nl/band.html

 

Processed with Moldiv

The Dustpneumonia Bluesband boden zich gelijk aan om een benefietconcert te geven, toen ze hoorden dat het pand moest worden gerestaureerd. De band stond al twee keer eerder bij ons op het podium. De eerste keer tijdens het Midwinterfeest in 2016. En dat was gelijk een groot succes. Ze spelen heerlijke blues: van Clapton tot Santana en van B.B. King tot aan The Stray Cats. Wij staan al weer te popelen!

The Dustpneumonia Bluesband

De laatste band die vanavond optreedt is Cold Turkey. Hebben zij nog verdere introductie nodig? Winnaars van The clash of the coverbands van België en Nederland 2015/2016. Ze staan binnenkort in het voorprogramma van Miss Montreal en stonden al eerder bij ons op het podium. Het dak gaat er af!

Home