Evenementen

Cultureel centrum De Groene Zwaan organiseert een breed aanbod aan evenementen. Concerten, lezingen, films, voorstellingen, markten, tentoonstellingen etc. Hieronder ziet u onze bevestigde voorstellingen en kunt u kaarten bestellen.

dec
15
vr
Pubquiz
dec 15 @ 20:30 – 23:45
Pubquiz @ De Groene Zwaan | De Rijp | Noord-Holland | Nederland

Weet jij alles van alles? Ben jij degene die altijd de meest nutteloze feitjes weet op te noemen? Of ken jij iemand die dat kan? Doe dan mee met jouw team bij De Pubquiz in De Groene Zwaan op vrijdag 15 december! In jouw team van 4, aangevoerd door de captain, nemen jullie het op tegen andere teams in categorieën als: entertainment, geschiedenis, sport en meer.

Om verzekerd te zijn van een plekje kunnen de captains zich melden via info@degroenezwaan.nl. Inschrijven is niet verplicht maar de ruimte is beperkt! Je kan ook met je team binnen komen lopen bij de inloop om 20.00 uur. De quiz zal om 20.30 uur starten.

De showmasters van dienst zullen de avond in goede banen leiden. Onder het genot van een hapje en een drankje zullen de meest fanatieke spelers de meeste punten proberen te halen. En in de felle captains ronde vliegen de vonken om de oren!

De toegang is gratis. Inloop om 20:00 uur.

Tot dan!