Evenementen

Cultureel centrum De Groene Zwaan organiseert een breed aanbod aan evenementen. Concerten, lezingen, films, voorstellingen, markten, tentoonstellingen etc. Hieronder ziet u onze bevestigde voorstellingen en kunt u kaarten bestellen.

dec
22
vr
Het dak kan eraf!
dec 22 @ 20:00 – dec 23 @ 01:00
Het dak kan eraf! @ De Groene Zwaan | De Rijp | Noord-Holland | Nederland

De Crowdfunding was erg succesvol en nu komen de feestdagen eraan. We nemen op vrijdag 22 december een voorschot op 2018 en zeggen “Het dak kan eraf!”. The Owl en Resturn2Base gaan back2back in swingende funky techhouse. Tijdens de kermis gaven ze al een voorproefje en nu starten ze vanaf 20:00 uur, zodat je gelijk na de kerstborrel op je werk bij ons kunt swingen. En, ben je vóór 22:00 uur binnen, dan krijg je twee glaasjes Glühwein om de kerst in te luiden. Bovendien hebben we een speciaal biertje op fust. Kortom: Partytime!

The Owl en Return2Base draaien funky, swingende en opzwepende techhouse in een non-stop set. Stilstaan is geen optie. We nemen gewoon een voorschot op 2018 en gaan ervan uit dat we het pand kunnen restaureren. Vier dat met ons mee!

dec
31
zo
Oudjaarsavond in de Zwaan
dec 31 2017 @ 21:00 – jan 1 2018 @ 03:00
Oudjaarsavond in de Zwaan @ De Groene Zwaan | De Rijp | Noord-Holland | Nederland

Het kan: Oud en Nieuw vieren in De Groene Zwaan! Zondag 31 december zijn we vanaf 21.00 uur open met een groot feest in Seventies Style met dj RQ Rumble alias Ramona van den Berg.  Dansen in de grote zaal, rustig even bijpraten in de theekamer. Het kan allemaal. En je kinderen neem je gewoon mee, we hebben voor hen aparte ruimtes waar ze hun eigen ding kunnen doen. En we blijven open tot in de hele kleine uurtjes, 3.00 uur. Leuk als je zelf ook in Seventies Style komt, maar dat hoeft natuurlijk niet.

Voor het feest hebben we een all-in prijs van 30 Euro: entree en dj, tien drankjes (tapbier, wijn of fris), hapjes en oliebollen, bubbels om middernacht. En wie snel is (reserveren en betalen voor 1 december) krijgt het van ons voor de ‘early bird’ prijs van 25 Euro. Kinderen van 4 tot 12 jaar 7,50 Euro, limonade gratis.

Wacht niet te lang, want de aanmeldingen komen nu al binnen en het wordt gezellig druk. Als je alleen maar even langs wilt komen, dan kan dat ook. We vragen dan 5 Euro entree en je drankjes bestel je gewoon aan de bar.

Hoe kun je reserveren? Mail ons even op info@degroenezwaan.nl of via een berichtje op Facebook. We sturen je dan informatie over hoe je  het bedrag voor je all-in arrangement over kunt maken. En zodra dat bij ons binnen is, bevestigen wij je reservering.