Evenementen

Cultureel centrum De Groene Zwaan organiseert een breed aanbod aan evenementen. Concerten, lezingen, films, voorstellingen, markten, tentoonstellingen etc. Hieronder ziet u onze bevestigde voorstellingen en kunt u kaarten bestellen.

dec
31
zo
Oudjaarsavond in de Zwaan
dec 31 2017 @ 21:00 – jan 1 2018 @ 03:00
Oudjaarsavond in de Zwaan @ De Groene Zwaan | De Rijp | Noord-Holland | Nederland

Het kan: Oud en Nieuw vieren in De Groene Zwaan! Zondag 31 december zijn we vanaf 21.00 uur open met een groot feest in Seventies Style met dj RQ Rumble alias Ramona van den Berg.  Dansen in de grote zaal, rustig even bijpraten in de theekamer. Het kan allemaal. En je kinderen neem je gewoon mee, we hebben voor hen aparte ruimtes waar ze hun eigen ding kunnen doen. En we blijven open tot in de hele kleine uurtjes, 3.00 uur. Leuk als je zelf ook in Seventies Style komt, maar dat hoeft natuurlijk niet.

Voor het feest hebben we een all-in prijs van 30 Euro: entree en dj, tien drankjes (tapbier, wijn of fris), hapjes en oliebollen, bubbels om middernacht. En wie snel is (reserveren en betalen voor 1 december) krijgt het van ons voor de ‘early bird’ prijs van 25 Euro. Kinderen van 4 tot 12 jaar 7,50 Euro, limonade gratis.

Wacht niet te lang, want de aanmeldingen komen nu al binnen en het wordt gezellig druk. Als je alleen maar even langs wilt komen, dan kan dat ook. We vragen dan 5 Euro entree en je drankjes bestel je gewoon aan de bar.

Hoe kun je reserveren? Mail ons even op info@degroenezwaan.nl of via een berichtje op Facebook. We sturen je dan informatie over hoe je  het bedrag voor je all-in arrangement over kunt maken. En zodra dat bij ons binnen is, bevestigen wij je reservering.

 

jan
27
za
Mimile
jan 27 @ 21:00 – 23:00
Mimile @ De Groene Zwaan | De Rijp | Noord-Holland | Nederland

Emilie Blom is bekend als bassiste van The Scene, waar zij samen met drummer Jeroen de oerstrakke basis neerlegde. Hits als Iedereen is van de Wereld, Blauw en Open brachten The Scene uitverkochte zalen in Nederland en Belgie. Ze ontvingen voor hun werk drie Edisons, een Gouden Harp, de BV Popprijs en in 2015 de Edison Oeuvreprijs.

Nu is Emilie de leading lady van Mimile, die naast haar bestaat uit Rob de Weerd, Stephan van der Meijden en PP Everts. Voorjaar 2018 presenteren zij hun tweede album ‘Stornoway’.

Op 27 januari spelen zij in De Groene Zwaan. Een pre-release optreden van hun album. En de primeur is dat hun CD dan voor de eerste keer te koop zal zijn!

Kaarten kosten 10 euro, maar early birds, die voor 1 januari reserveren en betalen, krijgen een korting van 2,50 euro! Wees er snel bij, want er zijn maar beperkt kaarten beschikbaar voor dit optreden.