De Andersons

Klik om kaart te tonen
Wanneer:
4 maart 2017 @ 20:30 – 22:30
2017-03-04T20:30:00+01:00
2017-03-04T22:30:00+01:00
Waar:
De Groene Zwaan
Rechtestraat 12
1483 BD De Rijp
Nederland
Kosten:
12,50
Contact:
De Groene Zwaan
0299671697
De Andersons @ De Groene Zwaan | De Rijp | Noord-Holland | Nederland

Hier dooft niets.

Hartstochtelijk theaterconcert over verwondering met op deze avond als bijzondere gast Ascon van der Westen. Deze in de Rechtestraat in De Rijp woonachtige klassieke cellist neemt zijn prachtige instrument uit 1649 mee.

De Andersons veroverden voorgaande theaterseizoenen menig hart met hun muzikale hoogstandjes, poëtische pareltjes en hun onbedwingbare enthousiasme. Nu reist dit onwaarschijnlijke trio langs bijzondere locaties met ‘Hier Dooft Niets’, een hartstochtelijk en humoristisch theaterconcert waarmee ze ten strijde trekken tegen de onverschilligheid en een liefdevolle oproep doen tot verwondering. Ze grijpen het leven bij de lurven en laven zich samen met u aan liederen vol levenslust, liefdeslust en troost in stormachtige tijden. U bent gewaarschuwd: De Andersons zijn eropuit om uw hart te veroveren en u met nieuwe dromen naar huis te sturen.

“Verwondering is het begin van alle wijsheid”, dat wist Aristoteles al en dat zijn De Andersons niet vergeten, dus als extra traktatie is er elke voorstelling ook een inspirerende muzikant, schrijver, filosoof of kunstenaar te gast uit de regio die zijn of haar verwondering met u zal delen.

De pers over voorgaande voorstellingen: “Wonderschone liedjes”, “Ze zetten iets heel bijzonders op de planken. Conceptueel een vondst en qua acteren en zang een topprestatie.”, “Een warme en overdonderende gebeurtenis”.

Over De Andersons
Het muzikale trio De Andersons, bestaande uit Anna Ågren, Roel Dullaart en muzikant Mirek Walton, kenmerkt zich door muzikale voorstellingen met inhoud, humor en veel afwisseling. Eerder maakten ze samen met Arjen Lubach de voorstelling ‘Stockholm sneeuwt’, brachten ze een voorstelling over het leven en werk van Cornelis Vreeswijk en speelden ze een exclusieve concertreeks i.s.m. de band Zijlstra. Daarnaast hebben ze als zangers en theatermakers in diverse producties gespeeld (o.a. in ‘Verboden te Lachen’ van en met Herman van Veen en ‘Het Vreemdelingenlegioen’) en stonden ze op verschillende binnen- en buitenlandse theaterfestivals.

Kijk voor meer informatie op: www.deandersons.nl

Foto: Roxanne Hellevoort

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *