Eind Eind Zomerfestifal

Wanneer:
4 december 2015 @ 22:00 – 5 december 2015 @ 02:00
2015-12-04T22:00:00+01:00
2015-12-05T02:00:00+01:00
Waar:
De Groene Zwaan
Rechtestraat 12
1483 BD De Rijp
Nederland
Kosten:
5 euro, alleen aan de deur
Contact:
De Groene Zwaan
0299671697
Eind Eind Zomerfestifal @ De Groene Zwaan | De Rijp | Noord-Holland | Nederland

Samenwerking jongeren brengt top Dj Noize Suppressor naar Groene Zwaan.

Op vrijdag 4 december zal de internationale DJ Noize Suppressor naar De Rijp komen. Hij verzorgt de klapper van de avond tijdens een samenwerking tussen de jongerenprojectgroep van het Eindzomerfestival en jongeren van De Jonge Zwaan.

Afgelopen jaren zijn er meerdere door jongeren georganiseerde festivals geweest in De Rijp. Een werkgroep van jongeren, onder begeleiding van de jongerenwerker, wist onder de naam “ Eindzomerfestival (EZF)” een podium te bieden voor startend jong talent. Door de bouw van de brede school op de festivallocatie aan de Jan Ploegerlaan en financiële tegenvallers kon er dit jaar geen festival zijn. Omdat de werkgroep van EZF ook voor de komende jaren het zwaar inziet dat er een festival komt is besloten om in samenwerking met De Jonge Zwaan (jongerenafdeling van De Groene Zwaan) een knallend slotakkoord te houden met als werktitel “Eind Eind Zomer Festival (EEZF)”.

Op 4 december zullen de deuren van De Groene Zwaan aan de Rechtestraat om 22:00 uur open gaan. De samenwerking van jongeren heeft er voor gekozen om een top DJ te boeken in de hardere stijl van dance. De avond wordt afgetrapt door Casino-Boy, ondanks zijn zeer jonge leeftijd genoemd als het grootste DJ-talent uit de regio. Hij zal een mix van House naar Hardstyle brengen. Daarna volgt D-Style met een Hardstyle set. Na middernacht staat The Vinyl Pimp aan de knoppen met een lekker set Hardstyle-Raw. Dit regionale talent timmerde afgelopen jaren flink aan de weg met optredens op Obsession, Harddrive, Outdoor Stereo en stond al een keer in Gelredome. Af afsluiter van de avond gaat het dak eraf met Noize Suppressor. Deze Italiaanse act staat op alle grote festivals in binnen en buitenland en gaat gegarandeerd voor vuurwerk zorgen!

De entree is 5 euro aan de deur en vol is vol. Bezoekers moeten 18+ zijn en het kunnen tonen van een identiteitsbewijs aan de deur is verplicht. Voor meer informatie ga je naar de facebookpagina van De Jonge Zwaan of website van het Eindzomerfestival.