Koppie aan de keukentafel

Wanneer:
14 april 2017 @ 20:00 – 22:00
2017-04-14T20:00:00+02:00
2017-04-14T22:00:00+02:00
Waar:
De Groene Zwaan
Rechtestraat 12
1483 BD De Rijp
Nederland
Kosten:
3 euro
Contact:
De Groene Zwaan
0299671697
Koppie aan de keukentafel @ De Groene Zwaan | De Rijp | Noord-Holland | Nederland

VALKENIER MARTIN DODERER (BIRDLIVE) TE GAST BIJ ‘KOPPIE AAN DE KEUKENTAFEL’ OP GOEDE VRIJDAG 14 APRIL
Rambo, Furby, Scooby, Xena en Truus.
Het zijn nog maar enkele namen van de roofvogels van valkenier Martin Doderer en zijn bedrijf Birdlive (uit Starnmeer). In 2010 maakt De Rijp kennis met Martin, wanneer hij de zieke Sem voor het eerst bezoekt tijdens een Opkikker-dag. Een bijzondere vriendschap ontstaat en dit leidt uiteindelijk mede tot de oprichting van Stichting HappyWings. Deze Stichting heeft als doel zoveel mogelijk mensen met een ziekte of beperking te laten genieten van de roofvogels.
Maar de boomlange Martin heeft meerdere kanten. Zo werkt hij al jaren als persoonlijk beveiliger van vele (inter)nationale bekendheden. Hij vertelt er binnenkort meer over, met zo ongeveer de laagste stem die je je kunt indenken…
Toen Martin een paar maanden geleden in de zaal zat bij ‘Koppie aan de keukentafel’, gaf hij zelf aan wel een keer als tafelgast te willen terugkomen. Hij zou ons laten verbazen, zei hij. Ik ben benieuwd, jij ook?
De tafelgast leren we kennen aan de hand van door hem meegenomen filmfragmenten (nieuws, sport, documentaire, muziek enz.).
Filmmaker/interviewer Maaike Bosma ontvangt Martin aan de keukentafel, daar waar de mooiste gesprekken plaatsvinden. En het publiek mag erbij zijn.
‘Koppie aan de keukentafel’ is een laagdrempelige en inspirerende avond. Bedoeld om juist in deze tijd, waarbij dorpen bij de grote stad gaan horen en we via internet contacten hebben over de hele wereld, toch vooral ook in gesprek te blijven met de mensen om je heen. Vooraf en na afloop is de bar uiteraard gezellig geopend.
(Meer info over het concept en eerdere gasten lees je opwww.smalltallkfilms.nl onder het kopje werk/interviews)
Kom ook op Goede Vrijdag 14 april naar de Groene Zwaan. Reserveren is gewenst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *