De Groene Zwaan

Intiem theater en concertpodium in De Rijp (NH)

CD-release van Raoul & The Wisemen in De Groene Zwaan

Raoul & the Wisemen is de band van zanger en songwriter Raoul Wijsma. Romantische indie pop met een heldere, warme sound en performance. Vergelijkbaar met acts als Keane, Bon Iver, en Two Door Cinema Club. Hun 1e EP ‘Come Together werd geproduceerd door Jack van de Ven en Huub Reijnders (Racoon, Bløf), de eerste single ‘Conversation’ trok de aandacht op NPO Radio 5 in de show van Henk Jan Smits en Manuela Kemp. Hun single ‘Time’ was single van de week op lokale radio. Op de songs van de 2e EP, gemaakt met producers Iwen Legro (Tape Toy) en David Hoogerheide (Kovacs, EUT) laat Raoul & the Wisemen duidelijk een meer elektronische sound horen.

Op 17 februari speelt de band in De Groene Zwaan de release van hun nieuwe single ‘Healing’, een nummer over je eigen richting bepalen in een veranderende wereld.

Diezelfde avond treedt Suzy V ook op in De Groene Zwaan. De Nederlandse zangeres Suzy V wist al op jonge leeftijd dat ze van muziek haar leven wilde maken. In haar catchy popsongs zijn duidelijk haar Siciliaanse roots terug te horen. Nostalgisch, filmisch, bombastisch en organisch zijn termen die haar muziek goed omschrijven, terug te horen op haar debuutalbum Sound of the Sea (2019) en de daarop volgende EP Pages Full Of Thoughts (2020) die ze maakte met producer Wieger Hoogendorp (Caro Emerald, Goldband, Sophie Straat).

Aanvang 21:00 uur. Zaal open 20:00 uur. De entree is 10 euro en je kunt direct kaarten bestellen via https://degroenezwaan.nl/produkten/raoul_the_wisemen/