december, 2019

07dec20:30A Million Strong & Five4funDubbelconcert20:30 TheaterdinerEntree:Vrij entree

Details

A Million Strong is een ‘dodelijk’ trio uit regio Amsterdam. Eigen geluid, eigen nummers en talloze shows achter hun naam. In 2019 komt de eerste EP ‘Being Great for You’ uit, na de release van de singles ‘Death by Reason’ en ‘Lemon’ in 2014.
A Million Strong is een samensmelting van genres als alternative, grunge en post rock met invloeden van bands als Faith No More en Killing Joke.

De dorpsband van West-Graftdijk Five4fun is een enthousiaste groep muzikanten uit de regio (5 uit West-Graftdijk en 2 uit Alkmaar). Met rock klassiekers en uitstapjes naar Ska en Blues maken ze al snel een goede sfeer en wordt de dansvloer gevuld. Van  ZZ-top en the Rolling Stones tot K’s Choise en  Madness. Er moet voor Five4fun wel een beetje vuur in zitten! Dit dragen ze dan ook goed over op het publiek.

Voor dit concert kunt u eventueel vooraf dineren in Restaurant “Bij Ernst”. Voor € 24,50 pp krijgt u een tweegangen diner (naar keuze van de kaart) en koffie/thee met iets lekkers toe (exclusief overige drankjes). U zorgt dan dat u rond 18:00 uur in het restaurant bent en daar zorgen zij ervoor dat u op tijd bent voor de voorstelling. Dit arrangement is alleen beschikbaar als u vooraf reserveert. Dat kan via de knop op deze pagina.

Pas op: de datum is gewijzigd. Het concert vindt plaats op 7 december!

 

Tijd

07 december 2019, 20:30

Lokatie

De Groene Zwaan

Rechtestraat 12, De Rijp

Organisator

De Groene ZwaanIntiem theater en concertpodium Mobiel: +31644832537 info@degroenezwaan.nl

De Groene ZwaanRechtestraat 12, De Rijp

Kaarten reserveren

Theaterdiner

Entree

Vrij entree

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwsbrief
Facebook
Facebook
Instagram
WhatsApp
X
X