maart, 2020

07mar20:30Arjan ErkelVrijheid van denken en doen20:30 ReserverenEntree:17,50 euro (inclusief alle kosten)

Details

607 dagen zat hij opgesloten in donkere kelders en in een donker ondergronds hok van anderhalf bij twee meter met insecten en muizen: in 2002 werd Arjan Erkel, toen werkzaam voor Artsen Zonder Grenzen in de Russische deelrepubliek Dagestan ontvoerd, om pas in 2004 weer vrij te komen. Nu staat hij met zijn eigen programma in de theaters.

In die vijftien maanden van gevangenschap werd hij mentaal heen en weer geslingerd tussen hoop en wanhoop en voelde hij meer dan eens zijn einde naderen tijdens nachtelijke ritten in de kofferbak van een auto. Maar hij hield zich staande door te accepteren, zich te vermannen, contact te maken met zijn bewakers en het initiatief te nemen zijn eigen situatie te verbeteren. Zijn gevangenschap leverde hem verrassend veel inzichten op. Die inzichten komen terug in zijn voorstelling ‘Vrijheid van denken en doen’, met begeleiding van Jan Wilm Tolkamp, voormalig gitarist van Normaal.

Foto: Laura Struik

Voor deze voorstelling kunt u eventueel vooraf dineren in Restaurant “Bij Ernst”. Voor € 24,50 pp krijgt u een tweegangen diner (naar keuze van de kaart) en koffie/thee met iets lekkers toe (exclusief overige drankjes). U zorgt dan dat u rond 18:00 uur in het restaurant bent en daar zorgen zij ervoor dat u op tijd bent voor de voorstelling. Dit arrangement is alleen beschikbaar als u vooraf reserveert. Dat kan tijdens het reserveren voor de voorstelling.

 

Tijd

07 maart 2020, 20:30

Lokatie

De Groene Zwaan

Rechtestraat 12, De Rijp

Organisator

De Groene ZwaanIntiem theater en concertpodium Mobiel: +31644832537 info@degroenezwaan.nl

De Groene ZwaanRechtestraat 12, De Rijp

Kaarten reserveren

Reserveren

Entree

17,50 euro (inclusief alle kosten)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwsbrief
Facebook
Facebook
Instagram
WhatsApp
X
X