De Groene Zwaan

Intiem theater en concertpodium in De Rijp (NH)

Beemsterklei Festival

zondag26jun15:30zondag22:3015:30 - 22:30(GMT+02:00) Evenement is al geweestCompletedBeemsterklei FestivalConcertReserverenEntree48 euro (inclusief eten)

Details

URGENT: De concerten worden, in verband met de voorspelde regen, verplaatst naar De Groene Zwaan. Het programma en de tijden wijzigen niet.

In 2020 en 2021 organiseerden wij diverse concerten in de boomgaard van Leoni Jansen. En telkens was dat een belevenis die we niet snel zullen vergeten. Dat smaakte naar meer en daarom presenteren wij nu het Beemsterklei Festival! Twee concerten met elk drie artiesten: een nieuwkomer, een instrumentalist en een singer-songwriter. Allemaal in de boomgaard van Leoni. Optredens in de middag (16:00 uur) met Silke Veld, Eric Vaarzon Morel en Stephanie Struijk. In de avond (20:00 uur) met Oliver Pesch, Carel Kraayenhof en natuurlijk Leoni zelf. En, we hebben uit betrouwbare bron vernomen dat Leoni ook nog een special guest meeneemt.

We bieden de mogelijkheid aan om, tussen de concerten, een lekker broodje met soep bij ons te eten. Alles is inclusief voor 48 euro (drankjes uitgezonderd).

En voor alle concerten geldt: neem lekker je eigen stoel, kleed of kruk mee om op te zitten.

Lokatie

Boomgaard Leoni Jansen

Beemster

Other Events

Organisator

De Groene Zwaan

Intiem theater en concertpodium

Learn More

Boomgaard Leoni Jansen

Get Directions

Kaarten reserveren

Reserveren

Entree

48 euro (inclusief eten)

Reserveren

Festival

Kaarten zijn niet meer beschikbaar voor dit evenement

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *