juni, 2021

25jun20:00De eeuw van Harry BelafonteLeoni Jansen & Friends20:00 Reserveren Entree: 20 euro (inclusief alle kosten)

Details

Heel voorzichtig, heel heel voorzichtig, maar met een groot verlangen en een keihard enthousiasme, beginnen we weer aan een mooie zomer te denken. Een zomer met 4 concerten in de tuin van Leoni Jansen. Op 25 juni komen Izaline Calister, Thijs Borsten en Roël Calister naar de Beemster om samen met Leoni het programma “ De Eeuw van Harry Belafonte “ te spelen. Over het leven van deze legendarische zanger/activist en natuurlijk met zijn prachtige muziek.

Wij hebben geen idee hoeveel mensen we kunnen ontvangen, maar reserveer een kaartje en mocht je er niet bij mogen, qua Corona, dan heb je een eerste keus bij de volgende concerten.

Kaarten zijn alleen te reserveren door een mail te sturen naar info@degroenezwaan.nl. Voorlopig zijn er 30 plaatsen beschikbaar. Als er meer mogelijk wordt, dan stellen we meer kaarten beschikbaar. Reserveringen gaan op basis van binnenkomst van de aanmeldingen.

Het is nog even een verrassing wie Leoni allemaal meeneemt tijdens de andere twee Beemsterkleisessies later deze zomer. De data zijn wel bekend: 31 juli om 20:00 uur en 28 augustus om 20:00 uur.

Tijd

25 juni 2021, 20:00

Lokatie

Boomgaard Leoni Jansen

Beemster

Organisator

De Groene Zwaaninfo@degroenezwaan.nl Rechtestraat 12, De Rijp

Kaarten reserveren

Reserveren

Entree

20 euro (inclusief alle kosten)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwsbrief
Facebook
Facebook
Instagram
X