mei, 2021

29mei20:00UitverkochtBeemsterkleisessie met Leoni Jansen en Ricky KooleLeoni Jansen & Friends20:00 ReserverenEntree:20 euro (inclusief alle kosten)

Details

Heel voorzichtig, heel heel voorzichtig, maar met een groot verlangen en een keihard enthousiasme, beginnen we weer aan een mooie zomer te denken. Een zomer met 4 concerten in de tuin van Leoni. De eerste vind plaats op 29 mei. En dat is een concert van Leoni en Ricky Koole. Ricky is zangeres en actrice en schrijft een groot deel van haar liedjes zelf. Ze heeft een prachtige staat van dienst zowel in het theater als op tv en het filmdoek. Maar het bijzonderste blijft toch wel haar stem: county en soul met een rouwrandje.

Het is alweer jaren geleden dat Leoni en Ricky samen zongen, maar dat gaat nu dus gebeuren in het weiland. Zij verheugen zich allebei enorm op dit concert.

De samenstelling van het tweede concert is ook al bekend; op 25 juni komen Izaline Calister, Thijs Borsten en Roël Calister naar de Beemster om samen met Leoni het programma “ De Eeuw van Harry Belafonte “ te spelen. Over het leven van deze legendarische zanger/activist en natuurlijk met zijn prachtige muziek.

Wij hebben geen idee hoeveel mensen we kunnen ontvangen, maar reserveer een kaartje en mocht je er niet bij mogen, qua Corona, dan heb je een eerste keus bij de volgende concerten.

Kaarten zijn alleen te reserveren door een mail te sturen naar info@degroenezwaan.nl. Voorlopig zijn er 30 plaatsen beschikbaar. Als er meer mogelijk wordt, dan stellen we meer kaarten beschikbaar. Reserveringen gaan op basis van binnenkomst van de aanmeldingen.

Het is nog even een verrassing wie Leoni allemaal meeneemt tijdens de andere twee Beemsterkleisessies later deze zomer.

Tijd

29 mei 2021, 20:00

Lokatie

Boomgaard Leoni Jansen

Beemster

Organisator

De Groene ZwaanIntiem theater en concertpodium Mobiel: +31644832537 info@degroenezwaan.nl

Kaarten reserveren

Reserveren

Entree

20 euro (inclusief alle kosten)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll Up
Nieuwsbrief
Facebook
Facebook
Instagram
WhatsApp
X
X