maart, 2020

21mar20:30Chris VerlaanMan in de maak (try-out)Ivm coronavirus uitgesteld20:30

Details

Dit evenement is, als gevolg van het coronavirus, uitgesteld.

Pijnlijke stiltes bij een ongemakkelijk publiek? Hilarische teksten gebracht met krakerige stem en dito begeleiding? Je moet het meegemaakt hebben.

Chris Verlaan weet zich prima te vermaken in het leven. Computerspelletjes spelen, stripboeken lezen en statistische berekeningen uitvoeren. Maar met gitaar en een zaal vol publiek is hij op zijn vrolijkst. Vreemde liedjes, een hoofd vol gepieker en dozen onverkoopbare cd’s: Chris is van alle markten thuis.

“Met zijn kromme bovenrug in een te groot wit overhemd boog Chris Verlaan zich over de piano voor het slotnummer van zijn optreden op Cameretten, de jaarlijkse cabaretwedstrijd in Rotterdam. ‘Hou van mij’, zong hij in een lied over hoe iedereen om hem heen relaties heeft en aan kinderen begint, terwijl hij nog altijd zoekende is. Aan liefde voor hem was zaterdag in het nieuwe Luxor Theater geen gebrek. Verlaan steeg in de finale boven zijn concurrenten uit als een bijzonder talent en verdiende met zijn programma Man in de maak de jury- én de publieksprijs.” (Volkskrant, 25 november 2018).

Jongeren tot 26 jaar ontvangen, bij vertoon van hun ticket, 5 euro korting aan de entree.

Voor deze voorstelling kunt u eventueel vooraf dineren in Restaurant “Bij Ernst”. Voor € 24,50 pp krijgt u een tweegangen diner (naar keuze van de kaart) en koffie/thee met iets lekkers toe (exclusief overige drankjes). U zorgt dan dat u rond 18:00 uur in het restaurant bent en daar zorgen zij ervoor dat u op tijd bent voor de voorstelling. Dit arrangement is alleen beschikbaar als u vooraf reserveert. Dat kan tijdens het reserveren voor de voorstelling.

 

 

Tijd

21 maart 2020, 20:30

Lokatie

De Groene Zwaan

Rechtestraat 12, De Rijp

Organisator

De Groene ZwaanIntiem theater en concertpodium Mobiel: +31644832537 info@degroenezwaan.nl

De Groene ZwaanRechtestraat 12, De Rijp

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll Up
Nieuwsbrief
Facebook
Facebook
Instagram
WhatsApp
X
X