De Groene Zwaan

Intiem theater en concertpodium in De Rijp (NH)

De Club van Sinterklaas & het vergeten Pietje

zondag27nov13:00zondag14:1513:00 - 14:15(GMT+01:00) Evenement is afgelopenCompletedDe Club van Sinterklaas & het vergeten PietjeKinderfilmReserverenEntree2 euro

Reserveren

Je kunt nu niet meer reserveren

Kun je toch niet naar het evenement komen?Wijzig het aantal reserveringen

Details

In dit muzikale avontuur van De Club van Sinterklaas dreigt het jonge Pietje Fernando onbedoeld het Sinterklaasfeest in gevaar te brengen. Hij krijgt de belangrijke taak om op de gouden sleutel van Sinterklaas te passen, maar dan mist hij de Pakjesboot. Met zijn beste vriend Pony draaft hij zo snel als hij kan over land naar Nederland, maar komt hij nog op tijd? Een kleine ramp dreigt, want zonder sleutel zal Sinterklaas geen kadootjes kunnen brengen bij alle kinderen die in huizen zonder schoorsteen wonen.

Deze film voor kinderen tot 6 jaar, is gratis toegankelijk voor alle kinderen die met St. Maarten een vrijkaartje hebben gekregen van De Groene Zwaan. Neem je vrijkaartje mee en meld je even aan op info@degroenezwaan.nl. Als je een vrijkaartje hebt en je hebt je niet aangemeld, dan kun je alleen naar binnen als er nog plaatsen beschikbaar zijn.

Lokatie

De Groene Zwaan

Rechtestraat 12, De Rijp

Other Events

Organisator

De Groene Zwaan

Intiem theater en concertpodium

Learn More

De Groene Zwaan

Get Directions

Kaarten reserveren

Reserveren

Entree

2 euro

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *