De Groene Zwaan

Intiem theater en concertpodium in De Rijp (NH)

De Verrassing door dementiepodium

Donderdag30jun19:30Donderdag22:0019:30 - 22:00(GMT+02:00) GeannuleerdCompletedDe Verrassing door dementiepodiumTheaterGeannuleerd

Details

Dit evenement is geannuleerd.

‘De Verrassing’ is een theatervoorstelling voor mensen met dementie, hun partners, families, hulpverleners, vrienden en belangstellenden.

In de voorstelling wordt een verjaardagsfeest georganiseerd waarbij iedereen welkom is. Tijdens het feest zien we hoe een moeder, maar vooral haar kinderen, worstelen met dementie. Door de karakters van de dochter en zoon worden de vele kanten, confrontaties en veranderingen in de omgang met iemand met dementie belicht. Blijven ze toeschouwer of lukt het hen te verbinden door anders te communiceren en in het nu te stappen? De voorstelling kan verhalen, mooie momenten en emoties laten delen.

De voorstelling wordt gespeeld door ervaringsdeskundige acteurs die professioneel en/of persoonlijk zijn verbonden met mensen met dementie. ‘De Verrassing’ is een belevingsgerichte voorstelling voor mensen met dementie, hun naasten en zorgverleners. Het is een interactieve voorstelling, die alle bezoekers meeneemt. Door middel van muziek en spel wordt een mooi contactmoment gecreëerd tussen mensen en wordt het gevoel van verbinding verhoogd.

Daarnaast is de voorstelling erop gericht het inzicht en begrip en in de belevingswereld van mensen met dementie te verhogen.

Onze overtuiging is dat spel en creativiteit de basis vormen voor contact en verbinding tussen mensen. Dit komt tot uiting in de vele positieve reacties na afloop van de voorstelling.

Lokatie

De Groene Zwaan

Rechtestraat 12, De Rijp

Other Events

De Groene Zwaan

Get Directions

Kaarten reserveren

Geannuleerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *