De Groene Zwaan

Intiem theater en concertpodium in De Rijp (NH)

Magnefix & Klyffe

Zaterdag29jun21:0021:00(GMT+02:00) Magnefix & KlyffeEntreeGratis

Details

Op 29 juni verandert de Groene Zwaan in een broeiplaats van rauwe energie en muzikale passie tijdens een langverwachte rockband avond. De spotlight is gericht op twee talentvolle bands: Magnefix en Klyffe.

De avond begint met Magnefix, een band die bekend staat om hun unieke sound en dynamische podiumaanwezigheid. Met een mix van intense gitaren, donderende drums en krachtige vocalen, weet Magnefix elke zaal op zijn kop te zetten. Hun muziek nodigt uit tot meezingen en headbangen, waardoor het publiek zich volledig kan verliezen in de muziek.

Na Magnefix betreedt Klyffe het podium. Deze band staat bekend om hun krachtige riffs en meeslepende teksten. Hun energieke optredens zorgen altijd voor een levendige sfeer, waarbij het publiek niet stil kan blijven staan. Van oude klassiekers tot nieuwe hits, Klyffe belooft een optreden dat de harten van de rockliefhebbers sneller doet kloppen.

Deze rockband avond belooft een onvergetelijke ervaring te worden, vol met epische muziek, uitbundige fans en een sfeer die de Groene Zwaan nog lang zal bijblijven. Zorg dat je erbij bent en beleef een avond vol pure rock ‘n roll!

Entree

Gratis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *