july, 2021

17jul20:30Extra Voorstelling: Maaike en de MillennialsStand-up comedy20:30 ReserverenEntree:7,50 euro (inclusief alle kosten)

Details

Extra voorstelling!

Een gevarieerd avondvullend programma van vier beginnende stand-up comedians.

De Groene Zwaan geeft beginnende artiesten graag de gelegenheid om podiumervaring op te doen. Op 20 november waren Maaike en de Millennials voor het eerst in De Groene Zwaan en dat was hilarisch. De tweede voorstelling moest telkens worden geannuleerd in verband met COVID-19, maar nu zijn ze terug. Op 16 juli kunt u ze op ons podium bewonderen.

Over Maaike en de Millennials

Maaike en de Millennials is een stichting ter bevordering van de vermindering van het apenrotsgehalte binnen de Nederlandse stand-up comedy. In de Groene Zwaan treden voor u op: Djoni de Vos, Marie Koet, Mathilde Drooger en Maaike Hop.

Over de Millennials

  • Djoni maakt grapjes. Soms ook op een podium
  • Marie studeert filosofie en schrijft sporadisch satirische artikelen voor De Speld. Sinds kort deelt ze haar grapjes ook op het podium! Ze vertelt over filosofie, over haar dating-leven over de manier waarop haar verwachtingen van het leven steeds naar beneden moeten worden bijgesteld.
  • Mathilde maakt grappen over de vreemde dingen in haar leven en om haar heen. Dingen die normaal lijken, maar dat helemaal niet zijn…

Over Maaike

Maaike laat anderen graag in háár kracht en op háár strepen staan en zegt daarvoor dan sorry. Het podium is de enige plek waar ze voor haar ongefundeerde, voortdurend wisselende mening uit durft te komen.

Tijd

17 july 2021, 20:30

Lokatie

De Groene Zwaan

Rechtestraat 12, De Rijp

Organisator

De Groene ZwaanIntiem theater en concertpodium Mobiel: +31644832537 info@degroenezwaan.nl

Kaarten reserveren

Reserveren

Entree

7,50 euro (inclusief alle kosten)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X
X
X
X