De Groene Zwaan

Intiem theater en concertpodium in De Rijp (NH)

Film op maandag: "Toen ik je zag"

maandag30okt14:3014:30(GMT+01:00) Evenement is afgelopenCompletedFilm op maandag: "Toen ik je zag"ReserverernEntree5 euro (inlcusief alle kosten)

Reserveren

Je kunt nu niet meer reserveren

Kun je toch niet naar het evenement komen?Wijzig het aantal reserveringen

Details

Voor de buitenwereld leidt acteurskoppel Esther en Bastiaan een droomleven. Allebei razend populair, de ene na de andere rol spelend, een idyllische boerderij waar ze met hun twee kinderen wonen en nog altijd stralend verliefd. Maar er is een kant van hun leven die maar weinigen zien. Ver weg van de camera’s hebben de depressies, angsten en gekmakende onzekerheid waar Bastiaan mee kampt een steeds grotere impact op hem en hun relatie.

Lokatie

De Groene Zwaan

Rechtestraat 12, De Rijp

Other Events

Organisator

Welzijn Wonen Plus, Schermer, Graft De Rijp

WelzijnWonenPlus is er om mensen te helpen zodat kwetsbare thuiswonende mensen passende hulp krijgen als zij dat nodig hebben, met de focus op “meedoen” en “iedereen doet ertoe”. Deze ondersteuning komt niet vanuit ons maar uit de directe woonomgeving van mensen die naar elkaar om kijken en er voor elkaar willen zijn. Dat willen wij mogelijk maken. Wij geloven in een samenleving waarin mensen er voor elkaar zijn en elkaar helpen als dat nodig is. Met WelzijnWonenPlus zetten we ons in om dat te realiseren.

Learn More

De Groene Zwaan

Get Directions

Kaarten reserveren

Reserverern

Entree

5 euro (inlcusief alle kosten)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *