De Groene Zwaan

Intiem theater en concertpodium in De Rijp (NH)

Filmcafé "Pig"

Vrijdag21okt20:3020:30(GMT+02:00) Evenement is al geweestCompletedFilmcafé "Pig"FilmcaféReserverenEntree5 euro (inclusief alle kosten)

Details

Nicolas Cage speelt Rob, een man die ooit de beste chef-kok van de stad was, maar tegenwoordig een teruggetrokken bestaan leidt in de bossen van de Amerikaanse staat Oregon. Daar woont hij, samen met zijn varken die hem helpt bij het zoeken en wroeten naar truffels. Eén keer per week komt Robs compagnon langs om die truffels op te halen en om te kijken hoe de zaken ervoor staan, maar verder is de kluizenaar op zichzelf aangewezen. Geen probleem, totdat Rob op een avond ongewenst bezoek krijgt en zijn varken wordt gekidnapt.

Pig is lekker droogkomisch (Rob verplaatst zich desnoods per fiets) en heeft een hele rits aan grappige oneliners (“I don’t fuck my pig”) die het kijken tot een waar feest maken. Zelfs als je geen fan bent van slow-cinema zou je er goed aan doen om deze film van regisseur en scenarist Michael Sarnoski te gaan zien. Het is namelijk een prachtig podium voor Nicolas Cage, die ook zonder wilde scènes maar met een hoop ingehouden woede een uitstekende rol kan neerzetten.

Lokatie

De Groene Zwaan

Rechtestraat 12, De Rijp

Kaarten reserveren

Reserveren

Entree

5 euro (inclusief alle kosten)

Reserveren

Kaarten zijn niet meer beschikbaar voor dit evenement

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *