oktober, 2020

09okt20:30UitverkochtFilmcafé: "De Beentjes van Sint-Hildegard"Filmcafé20:30 Reserveren Entree: 6 euro (inclusief alle kosten)

Details

Op 9 oktober vertonen we “De Beentjes van Sint-Hildegard”, een film met Herman Finkers en Johanna ter Steege. De film is kanshebber voor een Gouden Kalf . Na de film interviewt Maaike Bosma Bas Icke over het maken van de film en de samenwerking met Herman Finkers. Bas heeft namelijk meegewerkt aan het editen van deze tragikomedie. Er is ook gelegenheid tot het stellen van vragen.
Een relatiekomedie over verstikkende liefde, waaraan Jan (Herman Finkers in zijn eerste filmrol) na 35 jaar huwelijk even kan ontsnappen… in een verzorgingshuis.
Jan (Herman Finkers) is 35 jaar getrouwd met Gedda (Johanna ter Steege). Gedda houdt zóveel van Jan dat hij het er Spaans benauwd van krijgt. Voor haar is het huwelijk een vorm van begeleid wonen. In een poging meer ruimte te krijgen, maakt Jan zulke rare sprongen dat hij in een verzorgingstehuis belandt. Dochter Liesbeth (Leonie ter Braak) zit ondertussen in een vergelijkbaar relatieschuitje. Dus rijst de vraag: hoeveel liefde is te veel liefde? Finkers bewerkte ook het scenario voor deze Twents gesproken komedie.
We hebben een beperkte capaciteit, dus reserveer op tijd.

Tijd

09 oktober 2020, 20:30

Lokatie

De Groene Zwaan

Rechtestraat 12, De Rijp

Organisator

De Groene Zwaaninfo@degroenezwaan.nl Rechtestraat 12, De Rijp

Kaarten reserveren

Reserveren

Entree

6 euro (inclusief alle kosten)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwsbrief
Facebook
Facebook
Instagram
X