De Groene Zwaan

Intiem theater en concertpodium in De Rijp (NH)

Filmcafé "The Father"

Vrijdag15apr20:30Vrijdag22:3020:30 - 22:30 Evenement is afgelopenCompletedFilmcafé "The Father"FilmcaféRSVPEntree5 euro (inclusief alle kosten), RSVP

Reserveren

Je kunt nu niet meer reserveren

Kun je toch niet naar het evenement komen?Wijzig het aantal reserveringen

Anthony Hopkins

Details

De briljante vertolking van Anthony Hopkins (The Silence of the Lambs, The Two Popes) laat je geen moment los. Olivia Colman (The Crown, The Favourite) als zijn dochter Anne, maakt zowel haar onmacht als haar liefde tastbaar. Anne zoekt opnieuw een verzorgster voor haar dementerende vader Anthony, die steeds weer alle hulp afwijst. Ze wil zeker zijn dat er goed voor hem gezorgd wordt wanneer zij er niet is. Voor Anthony is niet meer duidelijk wat echt is en wat zich in zijn hoofd afspeelt. We beleven het verhaal door zijn ogen en voelen zijn verwarring. Zijn vertrouwde omgeving blijkt niet meer zo vertrouwd.

The Father won twee Oscars voor Beste Acteur en Beste Bewerkte Scenario en won de publieksprijs op het Filmfestival van San Sebastián. Florian Zeller verfilmde zelf zijn gelauwerde toneelstuk dat, onder andere, op het West End en Broadway te zien was.

Tijd

15 april 2022, 20:30 - 15 april 2022, 22:30

Lokatie

De Groene Zwaan

Rechtestraat 12, De Rijp

Organisator

De Groene Zwaan

Intiem theater en concertpodium
Mobiel: +31644832537 info@degroenezwaan.nl

Learn More

Kaarten reserveren

RSVP

Entree

5 euro (inclusief alle kosten), RSVP

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *