De Groene Zwaan

Intiem theater en concertpodium in De Rijp (NH)

Filmcafé `La Belle Epoque`

Vrijdag09sep20:3020:30(GMT+02:00) Evenement is al geweestCompletedFilmcafé `La Belle Epoque`FilmcaféReserverenEntree5 euro (inclusief alle kosten)

Details

.

Wie wil niet de magie herbeleven van een eerste verliefde ontmoeting in het verleden? In het gelaagde La belle époque creëert een bedrijf met hulp van acteurs zulke ervaringen. Er zitten wat haken en ogen aan, ontdekt een zestiger.

Zo trek je een kijker je film binnen! Meteen bij de openingsscène van La belle époque zit je op het puntje van je stoel omdat je niet weet wat je hoort. Nou ja, eigenlijk hoor je heel goed wat er gezegd wordt, maar kun je het totaal niet plaatsen. In wat een groteske historische film in de Napoleontische tijd lijkt te worden, zien we een decadent gezelschap aan tafel zitten. “Ben je blij met je neger?” vraagt een van de gasten aan de gastvrouw. Waarna zij de zwarte bediende wil aanraken, maar voor de zekerheid even vraagt of hij niet afgeeft. Vervolgens schieten een paar binnenstormende mannen het gezelschap overhoop.

Lokatie

De Groene Zwaan

Rechtestraat 12, De Rijp

Kaarten reserveren

Reserveren

Entree

5 euro (inclusief alle kosten)

Reserveren

Kaarten zijn niet meer beschikbaar voor dit evenement

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *