juni, 2019

13jun15:00Filmmiddag "The Book Club"Filmmiddag15:00 ReserverenEntree:5 euro (inclusief alle kosten)

Details

Op donderdagmiddag 13 juni a.s. om 15:00 uur wordt er in de Groene Zwaan te De Rijp de film The Book Club met o.a. Diane Keaton en Jane Fonda vertoond. De zaal gaat om 14:30 uur open.

Vier vriendinnen, die elkaar al jarenlang kennen, komen maandelijks samen voor hun boekenclub. Elk heeft hun portie liefde wel gehad. Diane was 40 jaar getrouwd met haar man. Vivian daarentegen wil geen relatie, maar verkiest onenightstands. Sharon zit middenin een scheiding, terwijl de passie in Carols huwelijk verdwenen is. De levens van de vrouwen worden voorgoed veranderd wanneer ze zich aan de reeks van Fifty Shades of Grey wagen.

Lijkt het u leuk om deze film te gaan kijken dan bent u van harte welkom! Neemt u vooral iemand mee die ook graag naar de bioscoop gaat. U kunt zich aanmelden voor de film via wonenplusaangenaam@rswp.nl, telefoonnummer 0299-820139 of info@degroenezwaan.nl.

Mocht u niet in staat zijn om zelfstandig naar De Groene Zwaan te komen bijvoorbeeld omdat u van een rolstoel of rollator afhankelijk bent, dan is het mogelijk dat u opgehaald wordt.  Geeft u dat dan bij uw aanmelding door dan kunnen we daar rekening mee houden. U kunt  hiervoor contact opnemen met RSWP (WonenPlus Graft de Rijp en Schermer) tel. 0299- 820139. Zij kijken dan naar een oplossing.

De kosten bedragen 5 euro per persoon en dat is inclusief een kopje koffie of thee.

Groepsgrootte: maximaal 50 personen.

 

Tijd

13 juni 2019, 15:00

Lokatie

De Groene Zwaan

Rechtestraat 12, De Rijp

Organisator

Alkmaar Aangenaam RSWPRSWP organiseert in Alkmaar verschillende sociale activiteiten zoals koffie-ochtenden, creatief cafés, bijeenkomsten met een thema en gezamenlijke maaltijden.info@rswp.eu Mieuwijdt 19 Graft en Hornplein 8 Schermerhorn

De Groene ZwaanRechtestraat 12, De Rijp

Kaarten reserveren

Reserveren

Entree

5 euro (inclusief alle kosten)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X
X
X
X