februari, 2021

06feb20:30Evenement gecancelled/uitgesteldFloor Wittink en Jeroen KramerDubbelconcert20:30 Nieuwe datum 24 april Entree: 17,50 euro (inclusief alle kosten)

Details

In dit dubbelconcert voorziet Floor Wittink verhalen van Toon Tellegen van klassieke muziek. Ze vertelt en begeleidt zichzelf op piano en saxofoon. Een unieke vertelvorm! Na de pauze zingt Jeroen voor uit eigen werk, over wat ons allemaal bezig houdt – seks, geld, liefde, het woelige wereldtoneel, de hond en de dood – maar hij heeft daar zo zijn eigen kijk op. Nederpop in zijn puurste vorm.  Beiden laten je even anders naar de wereld kijken…

Een unieke combinatie in De Groene Zwaan.

Voor deze voorstelling kunt u eventueel vooraf dineren in Restaurant “Bij Ernst”. Voor € 24,50 pp krijgt u een tweegangen diner (naar keuze van de kaart) en koffie/thee met iets lekkers toe (exclusief overige drankjes). U zorgt dan dat u rond 18:00 uur in het restaurant bent en daar zorgen zij ervoor dat u op tijd bent voor de voorstelling. Dit arrangement is alleen beschikbaar als u vooraf reserveert. Dat kan tijdens het reserveren voor de voorstelling.

Tijd

06 februari 2021, 20:30

Lokatie

De Groene Zwaan

Rechtestraat 12, De Rijp

Organisator

De Groene Zwaaninfo@degroenezwaan.nl Rechtestraat 12, De Rijp

Kaarten reserveren

Nieuwe datum 24 april

Entree

17,50 euro (inclusief alle kosten)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwsbrief
Facebook
Facebook
Instagram
X