De Groene Zwaan

Intiem theater en concertpodium in De Rijp (NH)

house of house

Vrijdag12apr20:0020:00(GMT+02:00) Completedhouse of houseRETURN2BASE & THE J4GZEntreeGratis

Details

RETRUN2BASE:

In de bruisende nachten van de stad is DJ Return2base een constante bron van ritmische verlossing. Geworteld in de straten van het stedelijke landschap, heeft hij zijn thuis gevonden te midden van de pulserende beats en hypnotiserende melodieën.

Met elke draai van de plaat en elke mix van geluiden, creëert DJ Return2base een sonische reis die de geest doet zweven en de zorgen doet vervagen. Zijn muziek is een ontsnapping uit de dagelijkse sleur, een oproep tot dansen en bevrijding voor degenen die de dansvloer betreden.

Zijn optredens zijn een viering van het leven en de kracht van muziek om mensen samen te brengen. Van donkere clubs tot openluchtfeesten, zijn sets zijn een uitnodiging tot loslaten en jezelf verliezen in het moment.

DJ Return2base is meer dan alleen een artiest; hij is een boodschapper van geluid, een stem die spreekt tot de harten van degenen die luisteren. Zijn nalatenschap strekt zich uit tot ver buiten de dansvloer, een herinnering aan de kracht van muziek om de ziel te genezen en de geest te verheffen.

THE J4GZ:

In het hart van de weelderige jungle van Zuid-Amerika, werd de J4gz grootgebracht door een troep van buitengewoon muzikale jaguars. Daar, te midden van de gevaarlijke wildernis, leerden ze niet alleen de kunst van overleven, maar ook de geheime ritmes van de natuur zelf. Met elke loerende panter en ritselende bladeren werd hun ritmische vaardigheid verfijnd, tot ze de diepste groeven van de jungle konden vangen en transformeren tot een kloppende, onweerstaanbare housebeat.

Al snel verlieten ze de beschutting van het regenwoud en betraden ze het glinsterende podium van de menselijke beschaving. Met een mix van wilde beats en bedwelmende bassen, veroverden ze de meest exclusieve zalen, hun muziek een uitnodiging tot extase en bevrijding voor iedereen die het geluk had om te luisteren.

Dit jaar brachten ze hun meesterwerk uit: ‘New York’, een hypnotiserende melodie die de wereld veroverde vanaf het moment dat het de luidsprekers raakte. Hun succes was ongekend, een vloedgolf van roem en erkenning die hen deed zwemmen in een zee van verzoeken en uitnodigingen. Mysteryland? Tomorrowland? Een residentie in Las Vegas? Zelfs de legendarische Ivo Niehe klopte aan hun deur.

Maar te midden van alle glitter en glamour, blijven ze trouw aan hun roots. De Groene Zwaan, waar het allemaal begon, heeft nog steeds een speciale plek in hun hart. Temidden van hun hectische schema, maken ze altijd tijd vrij voor dit intieme toevluchtsoord waar hun muziek voor het eerst vleugels kreeg.

Lokatie

De Groene Zwaan

Rechtestraat 12, De Rijp

Other Events

Organisator

De Groene Zwaan

Intiem theater en concertpodium

Learn More

De Groene Zwaan

Get Directions

Entree

Gratis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *