juni, 2019

22jun20:30Jasper SteverlinckConcert20:30 TagsConcertReserveren Entree: 17,50 eur

Details

Jasper Steverlinck

Live!

Jasper Steverlinck is eindelijk waar hij moet zijn. Bij de essentie. Op Night Prayer draait het uitsluitend om songwriting in de puurste, meest directe vorm. Niets in de handen, niets in de mouwen. Alleen duidelijke zinnen en onverbloemde emoties. En ook live snijdt hij alle balast weg, zodat nummers nog beter tot hun recht komen. Een stem, een gitaar en een piano. Meer is er niet. Maar het blijkt méér dan genoeg om je daar te raken waar het een verschil maakt: in je hart. Een rustpunt in een te jachtig leven, dat is wat Jasper te bieden heeft.

De enige die hem vergezelt is Valentijn Elsen, naast zijn soulmate bovenal een uitmuntend pianist die de kunst verstaat om met weinig noten veel te zeggen. Dat Jasper een fenomenaal zanger is, daar hoeft niemand nog van overtuigd te worden. Maar als songschrijver heeft hij zo’n reuzensprong vooruit gezet, dat hij je met een set vol nieuw materiaal uit je sokken blaast. Met songs over het échte leven. Rauwe emoties, herkenbare gevoelens. Wat je ziet en wat je hoort is één op één. Geen pose. Geen imago. Dit soort oprechtheid valt niet te faken.  Ondanks de donkere toon van de teksten schemert er altijd hoop door. De stormloop op kaartjes is nog niet gaan liggen. Ga kijken, en je zal begrijpen waarom. En nog een insidertip: vergeet je zakdoek niet.

In België ondertussen een fenomeen, bijna 100 uitverkochte concerten, meer dan 60000 tickets verkocht op zijn recente Night Prayer tournee en een platina album!

En nu klaar om eerst Nederland en daarna de wereld te veroveren. Eén Nederlandse heeft Jasper alvast veroverd, Sharon den Adel is zo’n fan van Jasper’s unieke stem dat ze hem maar al te graag vroeg voor een duet op de recente Within Temptation single “Firelight”.

Foto: (C) focale 2.8/A.Heymans

Tijd

22 juni 2019, 20:30

Lokatie

De Groene Zwaan

Rechtestraat 12, De Rijp

Organisator

De Groene Zwaaninfo@degroenezwaan.nl Rechtestraat 12, De Rijp

De Groene ZwaanRechtestraat 12, De Rijp

Kaarten reserveren

Reserveren

Entree

17,50 eur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwsbrief
Facebook
Facebook
Google+
Instagram
X