De Groene Zwaan

Intiem theater en concertpodium in De Rijp (NH)

Kermis: House Of House

Vrijdag15sep20:0020:00(GMT+02:00) CompletedKermis: House Of HousePartyReserveren niet nodigEntreeGratis

Details

House Of House, de vrijdagavond in De Zwaan. House Of House staat gerand voor lekkere beats en dansbare beukers van platen! Dit jaar met een fantastisch line-up. Wij verwelkomen MERLYN achter de decks. Deze jonge legende uit Alkmaar blaast het dak eraf. Hij is een van de organisatoren van Endless Fest in Hal25 en staat sinds kort ook zelf achter de decks. Met zijn heerlijke selectie melodic techno kun je helemaal los gaan en jezelf verliezen in de beat.

Daarnaast ontbreekt resident DJ Return2Base niet deze editie. Return2base staat bekend om zijn energievolle sets met een een stevige baseline. Hou je glazen vast!

Natuurlijk hebben wij niemand minder dan het weergaloze duo The J4gz weten te strikken. The J4gz is opgegroeid diep in de jungle van Zuid-Amerika, opgevoed door een groep zeer muzikale jaguars. Daar hebben ze leren overleven maar ook hoe ze een dikke house beat moeten maken. Sinds een paar jaar zetten ze de meest exclusieve zalen op z’n kop met een mix van een zeer swingende beat en een diepe maar groovy bass. Dit jaar is hun single ‘New York’ uitgekomen, een hele lekkere tune en vanaf release een ongekend succes. Door het ongekende succes van The J4gz blijven zij zeer gewild voor de grootste feesten en optredens. Links en rechts zijn zij genoodzaakt om nee te zeggen vanwege de volle agenda. Mysteryland? Tomorrowland? Las Vegas residentie? Ivo Niehe? Dat past allemaal niet in de volle agenda van The J4gz. Maar De Groene Zwaan, waar het succes zijn oorsprong kent, daar maken ze tijd voor.

Lokatie

De Groene Zwaan

Rechtestraat 12, De Rijp

Other Events

Organisator

De Groene Zwaan

Intiem theater en concertpodium

Learn More

De Groene Zwaan

Get Directions

Kaarten reserveren

Reserveren niet nodig

Entree

Gratis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *