july, 2020

30jul20:0022:00UitverkochtLeoni Jansen met als gast Carel KraayenhofTuinconcert (extra kaarten beschikbaar)20:00 - 22:00 ReserverenEntree:17,50 euro (inclusief alle kosten)

Details

Het concert zit vol. Je kunt nog wel op de wachtlijst geplaatst worden.

We hebben zo’n zin om toch iets te doen binnen de Corona restricties;  daarom vliegt De Groene Zwaan uit én strijkt neer in de boomgaard van Leoni Jansen. Een eerste versie vond op 21 juni plaats en dat smaakte naar meer. Nu wordt het een zomerborrel en concert van Leoni met als gast Carel Kraayenhof. Op 9 juli gaat dat plaatsvinden. Een unieke gelegenheid om een thuisconcert van Leoni mee te maken! En dat allemaal onder de rijpende appels en peren in de Beemster, of op de schapenwei. De entree is 17,50 euro en er is maximaal plaats voor 60 personen. De minimum leeftijd is 12 jaar. Er zijn in principe geen stoelen beschikbaar, we doen alles low-key en dat betekent dus ook; zitten op de Beemster-grond. Bezoekers kunnen zelf een kleed meenemen om op te zitten. Omdat het concert in de buitenlucht plaatsvindt, wordt uiterlijk op 9 juli om 15:00 uur het besluit genomen of het daadwerkelijk kan doorgaan.

Het is verplicht om te reserveren via info@degroenezwaan.nl. De entree betaal je bij aanvang. Gaarne cash betalen. Bij aanmelding krijg je bericht of er een plaats voor je is gereserveerd. Als je onverhoopt toch niet kunt komen, dan horen wij dat graag, want dan kunnen we iemand van de reservelijst blij maken. Omdat het concert in de buitenlucht plaatsvindt, krijg je het uiterlijk op 30 juli om 15.00 uur via je email te horen of het eventueel wordt afgelast. Er zijn drankjes verkrijgbaar in de tuin. Het is niet toegestaan om zelf eten of drinken mee te nemen. Er is een toilet beschikbaar, maar we willen iedereen vragen om vooraf thuis naar het toilet te gaan. Parkeren kan op de Wormerweg in de Beemster. Fietsen kunnen op het terrein worden neergezet. Het adres van Leoni ontvang je bij de bevestiging van je reservering.

De inloop is vanaf 19:30 uur.

Om alles veilig te laten verlopen vragen we je om thuis te blijven indien:

·        je klachten hebt (hoesten, neusverkoudheid, koorts boven 38, benauwdheid;

·        een huisgenoot hebt met koorts of benauwdheid;

·        je het nieuwe coronavirus hebt dat in de afgelopen 7 dagen in een lab is vastgesteld;

·        je een huisgenoot of gezinslid hebt dat corona heeft en de afgelopen 14 dagen contact met hem/haar hebt gehad terwijl hij/zij nog klachten had;

·        je in quarantaine bent omdat je contact hebt gehad met iemand waarbij is vastgesteld dat hij/zij het nieuwe coronavirus heeft.

Tijd

30 july 2020, 20:00 - 30 july 2020, 22:00

Lokatie

Boomgaard Leoni Jansen

Beemster

Organisator

De Groene ZwaanIntiem theater en concertpodium Mobiel: +31644832537 info@degroenezwaan.nl

Kaarten reserveren

Reserveren

Entree

17,50 euro (inclusief alle kosten)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll Up
Nieuwsbrief
Facebook
Facebook
Instagram
WhatsApp
X
X