februari, 2021

12feb20:30Evenement gecancelled/uitgesteldDe ontdekking van de hemel: Lezing door Govert SchillingLezing20:30 TagsDiversenNieuwe datum 5 juni Entree: 15 euro (inclusief alle kosten)

Details

Lezing door Govert Schilling.

Govert Schilling (Meerkerk, 30 november 1956) is freelance wetenschapsjournalist en publicist. Hij schrijft over sterrenkunde en ruimteonderzoek voor kranten en tijdschriften in binnen- en buitenland, o.a. voor de VolkskrantEos magazineScienceNew Scientist, Sky & Telescope en BBC Sky at Night. Hij publiceerde tientallen boeken over uiteenlopende sterrenkundige onderwerpen, waarvan sommige zijn vertaald, o.a. in het Engels, Duits en Chinees. Regelmatig geeft hij op radio en tv toelichting op ontwikkelingen in de astronomie.

Na de lezing is er gelegenheid tot het stellen van vragen aan Govert.

Voorafgaand aan dit concert kunt u voor een speciaal diner reserveren in het restaurant “De Reghter”. Voor 25 euro krijgt u een driegangendiner (exclusief drankjes). U kunt het diner reserveren via deze website. U bent om 17:30 uur in het restaurant en zij zorgen ervoor dat u voor aanvang van de voorstelling in De Grote Kerk bent.

 

Tijd

12 februari 2021, 20:30

Lokatie

Grote Kerk

Dam 6

Organisator

De Groene Zwaaninfo@degroenezwaan.nl Rechtestraat 12, De Rijp

Kaarten reserveren

Nieuwe datum 5 juni

Entree

15 euro (inclusief alle kosten)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwsbrief
Facebook
Facebook
Instagram
X