De Groene Zwaan

Intiem theater en concertpodium in De Rijp (NH)

Geannuleerd: Lien "Lief Zonder Reden"

Zaterdag06mei20:3020:30(GMT+02:00) GeannuleerdCompletedGeannuleerd: Lien "Lief Zonder Reden"MuziektheaterGeannuleerdEntree10 euro (inclusief alle kosten)

Details

GEANNULEERD.

In ‘Lief zonder reden’ zie je LIEN op haar eerlijkst. Ze heeft er tenslotte lang genoeg omheen gedraaid. Op zoek naar netheid stuit ze op de realiteit. Ongemak, schaamte en genot sijpelen door de kwetsbaarheid van haar luchtige bestaan. Een kleinkunstsensatie die je in andermans huid laat kruipen. En dat is een hele geruststelling.

Een mix van gevoelige luisterliedjes, showperformance en bevrijdende ontboezemingen. Begeleid door haar bandleden Dylan Siemerink en Barend Spaan.

* Muzikale confrontatiekleinkunst
* Veelzijdig talent
* Dubbellaags

LIEN debuteerde in 2020 met haar voorstelling ‘Ik kom hier niet weg met hippe sneakers’. Ze speelt met taal en emotie. Daar waar het wringt, valt wat te halen. Scherpzinnigheid in teksten en gevat in muziek. In haar tweede avondvullende voorstelling ‘Lief zonder reden’ trekt zij samen met haar band vele nieuwe registers open. Verwonderd door de aan absurditeit grenzende verstoppogingen van de volwassen mens, zet ze het licht aan. Haar lichaam tot spiegel gemaakt, danst zij in onschuld. En dus is alles bespreekbaar geworden. De kwetsbaarheid die ze tegen het lijf loopt is een geschenk waar ze niets voor terug hoeft. Ze is lief zonder reden. 

Optie met Theaterdiner.

Foto: Anne van Zantwijk

Lokatie

De Groene Zwaan

Rechtestraat 12, De Rijp

Other Events

Organisator

De Groene Zwaan

Intiem theater en concertpodium

Learn More

De Groene Zwaan

Get Directions

Kaarten reserveren

Geannuleerd

Entree

10 euro (inclusief alle kosten)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *