De Groene Zwaan

Intiem theater en concertpodium in De Rijp (NH)

Live op Zondag

zondag15mei15:0015:00(GMT+02:00) Evenement is afgelopenCompletedLive op ZondagConcertRSVPEntreeGratis

Reserveren

Je kunt nu niet meer reserveren

Kun je toch niet naar het evenement komen?Wijzig het aantal reserveringen

Details

Op 15 mei presenteert De Groene Zwaan een bijzondere combinatie van twee getalenteerde artiesten, met twee totaal verschillende genres: Hayden Lester (klassiek piano) en Sien (singer-songwriter).

Hayden Lester

Hayden Lester is een 29-jarige pianist uit Engeland. Hij begon met piano spelen toen hij 8 jaar oud was en ontwikkelde al snel een passie voor klassieke muziek, met name Beethoven en Mozart. Op de leeftijd van 20 begon hij met lesgeven in Engeland en heeft een doceerdiploma behaald. Sinds hij in Nederland is gekomen speelt hij bij de Beemsterkerk bij diensten en koren en geeft hij nog steeds les.

De sonate die hij vandaag gaat spelen is één van Beethoven’s bekendste stukken. Beethoven componeerde deze sonate tussen 1801 en 1802. Het eerste deel begint met een moment van introspectie voor het krachtige aflopende motief dit beantwoordt. Deze contrasterende ideeën zijn een terugkomend thema in het eerste deel.

Het tweede deel in Bes majeur is langzamer en zeer expressief. Het verzorgt een moment van vrede om de tumultueuze eerste en derde delen te balanceren.

Het derde deel komt terug bij originele D mineur sleutel. Het behoudt veel spanning door een constante stroom van zestiende noten. Dit creëert een gevoel van urgentie om het einde te behalen.

Sien

Sien is een jonge, lokale zangeres, die haar eigen liedjes schrijft en ook mooie covers zingt. Met invloeden van “Yebba” en Douwe Bob. Zij trad al verschillende keren in De Groene Zwaan op. De eerste keer toen ze dertien jaar was en iedereen stond toen al versteld van haar kracht en de gevoeligheid waarmee ze haar nummers bracht. Zij was kandidaat in The Voice of Holland kids en bracht het tot de battles.

Deze middag begeleidt zij zichzelf op piano en gitaar en vertelt ze veel verhalen over haarzelf, maar ook over veel mensen om haar heen. Liefde, vriendschap en soms verhalen die ze zelf bedacht heeft.

Kortom: er staat u een bijzondere middag te wachten.

Lokatie

De Groene Zwaan

Rechtestraat 12, De Rijp

Other Events

Organisator

De Groene Zwaan

Intiem theater en concertpodium

Learn More

De Groene Zwaan

Get Directions

Kaarten reserveren

RSVP

Entree

Gratis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *