augustus, 2020

16aug15:30UitverkochtMónica Coronado en ManitoTuinconcert15:30 UitverkochtEntree:13,50 euro (inclusief alle kosten)

Details

Spaanse middag met Mónica Coronado en Manito in de tuin van De Groene Zwaan. Er zijn beperkt kaarten beschikbaar.

Quinto Aniversario – 5-jarig jubileum

Mónica Coronado en Manito stonden op 2 augustus 2015 voor het eerst samen op de planken. Het bleek een gouden combinatie. Muzikaal vullen ze elkaar perfect aan: Mónica voelt zich als een vis in het water als Manito haar begeleidt met zijn virtuoze gitaarspel. In de afgelopen jaren heeft de muziek meer verdieping gekregen. Ook verschenen er eigen composities op het repertoire. Enkele nummers hiervan zijn gedichten van Alejandra Catalan die op muziek zijn gezet.

Monica Coronado krijgt met haar charisma de mensen snel op het puntje van de stoel. Zij neemt de luisteraar mee naar een wereld vol passie, weemoed en hartstocht. Ze is geboren en opgegroeid in Barcelona. Haar ouders komen van origine uit Castilla de la Mancha.  In de auto van haar vader hoorde ze vaak flamenco muziek. Op haar 25ste levensjaar is ze met haar gitaar op muzikale wereldreis gegaan. In deze periode heeft ze aan verschillende muziekstijlen geproefd.  Via Cuba, Amerika en India is ze uiteindelijk in Nederland beland. In Arnhem studeerde ze aan het conservatorium  lichte muziek .

Manito is op zeer vroege leeftijd begonnen met gitaarspelen. Hij ontwikkelde zijn eigen stijl op de flamencogitaar. Zijn spel is intuïtief en rijk aan diverse invloeden. Met zijn vurige en verhalende improvisaties houdt Manito tijdens de concerten een dialoog met Monica. Het bitterzoete karakter in zijn muziek is de weerklank van het leven; trieste- en vreugdevolle momenten zoeken een uitweg via zijn gitaar.  Zijn naam is een directe verwijzing naar de Franse gitaarlegende ‘Manitas de Plata’

Tijdens het concert zijn er sangria en Spaanse hapjes verkrijgbaar. Dus dat belooft een zomerse middag vol passie te worden in de tuin van De Groene Zwaan.

Tijd

16 augustus 2020, 15:30

Lokatie

De Groene Zwaan

Rechtestraat 12, De Rijp

Organisator

De Groene ZwaanIntiem theater en concertpodium Mobiel: +31644832537 info@degroenezwaan.nl

Kaarten reserveren

Uitverkocht

Entree

13,50 euro (inclusief alle kosten)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll Up
Nieuwsbrief
Facebook
Facebook
Instagram
WhatsApp
X
X