april, 2020

25apr20:30Monique Klemann & BandConcert20:30

Details

Dit concert is geannuleerd in verband met het coronavirus.

Monique Klemann, één van de twee zussen die samen het fameuze popduo Lois Lane vormen, trad in 2017 met haar eigen band op in De Groene Zwaan. Het werd een prachtig, memorabel concert. Inmiddels heeft ze weer nieuwe muziek opgenomen die ze, weer met haar eigen band, heel graag opnieuw in De Groene Zwaan wil laten horen. Op zaterdag 25 april 2020 is het zover.

Waar de muziek van Lois Lane onder het popgenre te scharen valt, heeft Monique’s succesvolle eerste soloalbum ‘On Patrol’ (2007) een jazzy sfeer en haar tweede soloalbum ‘Coool’ (2016) een meer sensuele en groovy sound. Haar nieuwe album ‘Lovers in Motion’ komt in januari 2020 uit en is een combinatie van pop en soul, beïnvloed door jazz. Het samenbrengen van verschillende stijlen en invloeden levert een unieke internationale sound op, die het herkenbare stemgeluid van Monique naar een nóg hoger niveau tilt.

Voor deze voorstelling kunt u eventueel vooraf dineren in Restaurant “Bij Ernst”. Voor € 24,50 pp krijgt u een tweegangen diner (naar keuze van de kaart) en koffie/thee met iets lekkers toe (exclusief overige drankjes). U zorgt dan dat u rond 18:00 uur in het restaurant bent en daar zorgen zij ervoor dat u op tijd bent voor de voorstelling. Dit arrangement is alleen beschikbaar als u vooraf reserveert. Dat kan tijdens het reserveren voor de voorstelling.

 

Tijd

25 april 2020, 20:30

Lokatie

De Groene Zwaan

Rechtestraat 12, De Rijp

Organisator

De Groene ZwaanIntiem theater en concertpodium Mobiel: +31644832537 info@degroenezwaan.nl

De Groene ZwaanRechtestraat 12, De Rijp

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll Up
Nieuwsbrief
Facebook
Facebook
Instagram
WhatsApp
X
X