oktober, 2019

18okt20:30UitverkochtMuziekfilm van Pink FloydP.U.L.S.E.20:30 UitverkochtEntree:6 euro (inclusief alle kosten)

Details

Deze film is uitverkocht.

Het is 20 oktober 2019 precies 25 jaar geleden dat Pink Floyd het legendarische concert in Earls Court gaf, ter afsluiting van hun wereldtour. De tour was ter promotie van de release van hun CD The Division Bell. Natuurlijk werden er nummers van die laatste CD gespeeld, maar ook klassiekers van albums zoals Momentary Lapse of Reason, Wish you were here, Meddle en The Wall. Bijzonder was ook dat een integrale versie werd gespeeld van het legendarische album The Dark Side of the Moon.

Roger Waters speelde niet mee tijdens deze concert reeks. Hij had Pink Floyd al jaren daarvoor verlaten. Pink Floyd bestond toen uit:

– David Gilmour (zang, gitaar)
– Nick Mason (drums)
– Richard Wright (keyboard, zang)
Met ondersteuning van:
– Jon Carin (keyboards)
– Guy Pratt (basgitaar)
– Gary Wallis (slagwerk)
– Tim Renwick (gitaar)
– Dick Parry (saxofoon)
– Sam Brown, Claudia Fontaine, Durga McBroom (achtergrondzang)

Regisseur David Mallet heeft het concert met rustige beeldwisseling sfeervol vastgelegd. Daarbij aandacht gevend aan de immense lichtshow en de geprojecteerde videobeelden van Storm Thorgerson. De oorspronkelijke beelden uit 1994 zijn digitaal verbeterd, maar wel in het formaat 4:3 gebleven.

James Guthrie en David Gilmour hebben het concert opnieuw gemixd, waardoor het geheel wonderschoon klinkt.

Ter gelegenheid van het jubileum van dit concert, vertonen we de gehele film op groot doek in De Groene Zwaan. Uiteraard met extra geluidsvoorzieningen, om een goede beleving te creëren.

De film wordt op 18 oktober vertoond. Aanvang 20:30 uur. Entree 6 euro. Voor Pink Floyd liefhebbers een must, voor ieder ander een mooie kans om een prachtig concert van deze legendarische band op groot doek te zien en horen.

Voorafgaand aan deze film kunt u voor een speciaal diner reserveren in het restaurant tegenover De Groene Zwaan: De Reghter. Voor 25 euro krijgt u een driegangendiner (exclusief drankjes). U kunt het diner reserveren via deze website. Het restaurant zorgt ervoor dat u voor aanvang van de film in De Groene Zwaan bent.

Tijd

18 oktober 2019, 20:30

Lokatie

De Groene Zwaan

Rechtestraat 12, De Rijp

Organisator

De Groene ZwaanIntiem theater en concertpodium Mobiel: +31644832537 info@degroenezwaan.nl

De Groene ZwaanRechtestraat 12, De Rijp

Kaarten reserveren

Uitverkocht

Entree

6 euro (inclusief alle kosten)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll Up
Nieuwsbrief
Facebook
Facebook
Instagram
WhatsApp
X
X