juni, 2020

07jun15:0018:00Optreden Ruben Hoeke GitaarworkshopConcertGeannuleerd in verband met het coronavirus.15:00 - 18:00 Geannuleerd

Details

 

Dit evenement is geannuleerd in verband met het coronavirus.

Ruben Hoeke met 45 ‘RH Gitaarworkshoppers’ naar de Groene Zwaan!

De gitaartalenten staan reeds te popelen. Na tien weken zwoegen en zweten in Jottem, Wormerveer presenteert gitarist Ruben Hoeke op zondagmiddag 7 juni zijn nieuwste lichting ‘RH gitaarworkshoppers’ in de Groene Zwaan!

Zo’n 45 (!) gitaristen zullen deze middag laten horen en zien wat ze hebben opgestoken van de in Wormer woonachtige gitarist. Het repertoire is divers. Rolling Stones, The Who, INXS, Andre Hazes, Deep Purple, Beatles en tal van verrassingen. ‘Enthousiast meezingen en aanmoedigen is zekers toegestaan, meeklappen alleen als het in de maat is’, aldus een eveneens popelende Hoeke.

Ruben Hoeke, naamgever van de ‘Ruben Hoeke Band’ geeft sinds 2008 workshops door Noord Holland. Zijn visie wat betreft gitaarspelen is duidelijk: Handen uit de mouwen, zo min mogelijk theorie en in betrekkelijk korte tijd zo goed mogelijk gitaar leren spelen. Na tien workshopavonden volgt de extra zet: Het podium op. ‘Dat blijft natuurlijk voor iedereen hartstikke spannend. Voor ons als begeleidingsband ook. Elk optreden is weer anders en nu heb ik ook nog eens 45 extra muzikanten onder mijn hoede waar ik op moet letten, haha. De optredens zijn altijd ontzettend leuk. Daar komt alles samen. We streven er als groep naar het dak eraf te spelen. De laatste 12 jaar is dat met deze gitaarworkshops zeer zeker gelukt. Het gaat om de ervaring en vooral het plezier wat je er aan kan beleven. Ik vind het leuk de workshoppers kennis te laten maken met de positieve energie en de kick die het spelen van een optreden met zich meebrengt. Fouten maken is niet belangrijk. Plezier en lekker knallen, daar gaat het om. En dat is precies wat gaan doen in de Groene Zwaan!’

De nieuwe groep die het podium van De Groene Zwaan gaat bestormen is zoals elk seizoen weer zeer divers. ‘Jong, oud, man, vrouw, kind, bouwvakker, advocaat, reclasseringsambtenaar, het maakt niet. Alles komt samen met maar een doel: spelen!’ aldus Hoeke. De cursisten worden ondersteund door de Ruben Hoeke Band die bestaat uit zijn drummende broer Eric Hoeke, bassist Mike Kamp en zanger Lucas Pruim.

Tijd

07 juni 2020, 15:00 - 07 juni 2020, 18:00

Lokatie

De Groene Zwaan

Rechtestraat 12, De Rijp

Organisator

De Groene ZwaanIntiem theater en concertpodium Mobiel: +31644832537 info@degroenezwaan.nl

De Groene ZwaanRechtestraat 12, De Rijp

Kaarten reserveren

Geannuleerd

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwsbrief
Facebook
Facebook
Instagram
WhatsApp
X
X