De Groene Zwaan

Intiem theater en concertpodium in De Rijp (NH)

Raoul & The Wisemen en Suzy V

Vrijdag17feb21:0021:00(GMT+01:00) Evenement is al geweestCompletedRaoul & The Wisemen en Suzy VConcertReserverenEntree10 euro (inclusief alle kosten)

Details

Een avond vol Pop muziek. Twee optredens op deze avond. Eerst Suzy V en daarna Raoul & The Wisemen met de CD-release van hun nieuwe single “Healing”.

Raoul & the Wisemen is de formatie van zanger/songwriter Raoul Wijsma. Melodische pop songs met een warme, heldere sound en een vleugje elektronica. Raoul onderzoekt en vraagt zich af: over de wereld om ons heen en onze eigen acties. Een tikje melancholisch, maar altijd hoopvol. Raoul & the Wisemen is nieuwsgierig, houdt van nieuwe mensen ontmoeten, reizen en vooral van een open blik.

Hun 1e EP ‘Come Together werd geproduceerd door Jack van de Ven en Huub Reijnders (Racoon, Bløf), de eerste single ‘Conversation’ trok de aandacht op NPO Radio 5 in de show van Henk Jan Smits en Manuela Kemp. Hun single ‘Time’ was single van de week op lokale radio. Op de songs van de 2e EP, gemaakt met producers Iwen Legro (Tape Toy) en David Hoogerheide (Kovacs, EUT) laat Raoul & the Wisemen duidelijk een meer elektronische sound horen. Op 17 februari speelt de band de release van hun nieuwe single ‘Healing’, een nummer over je eigen richting bepalen in een veranderende wereld.

Raoul Wijsma

Twee jaar na haar EP Pages Full Of Thoughts is het tijd voor nieuwe muziek van Suzy V (Suus ten Brink). De Amsterdamse zangeres dook de studio in met producer Paul Willemsen (Michelle David, Blackbird) en schreef met hem onder andere het nummer New Moon.
New Moon gaat over het leven vieren, zo vertelt Suus. “Na een donkere periode is het tijd om vooruit te kijken en samen met de mensen om me heen dankbaar te zijn dat we dit mooie leven met elkaar hebben. Het nummer is geïnspireerd op de Italiaanse familiefeesten die we vroeger bij mijn opa hadden. Met elkaar muziek maken, alles is oké, iedereen is blij en we zijn samen!”

De Nederlandse zangeres Suzy V wist al op jonge leeftijd dat ze van muziek haar leven wilde maken. In haar catchy popsongs zijn duidelijk haar Siciliaanse roots terug te horen. Nostalgisch, filmisch, bombastisch en organisch zijn termen die haar muziek goed omschrijven, terug te horen op haar debuutalbum Sound of the Sea (2019) en de daarop volgende EP Pages Full Of Thoughts (2020) die ze maakte met producer Wieger Hoogendorp (Caro Emerald, Goldband, Sophie Straat).

Met singles Storm Inside, Somebody Just Like You, Lola en Give It Up kreeg Suzy V veel aandacht op NPO Radio 1, Radio 2, Radio 5, NPO Soul & Jazz en RTL 4. Ook tourde Suzy V door Nederland met de Popronde en als support van Blackbird en Trijntje Oosterhuis. In 2021 schreef Suzy V het nummer A Lie To Believe voor de Lockdown Sessions van NPO Radio 1, dat ze vervolgens opnam met het Metropole Orkest, gearrangeerd en gedirigeerd door Jochen Neuffer.

Suzy V

Lokatie

De Groene Zwaan

Rechtestraat 12, De Rijp

Other Events

Organisator

De Groene Zwaan

Intiem theater en concertpodium

Learn More

De Groene Zwaan

Get Directions

Kaarten reserveren

Reserveren

Entree

10 euro (inclusief alle kosten)

Reserveren

Kaarten zijn niet meer beschikbaar voor dit evenement

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *