augustus, 2020

29aug21:00Ruben Hoeke en Jan BlaauwConcert21:00 ReserverenEntree:15 euro (inclusief alle kosten)

Details

Ruben Hoeke in De Groene Zwaan!

Gitarist Ruben Hoeke kun je plaatsen in het rijtje muzikanten die de Nederblues en Rock naar een hoger niveau hebben getild. Sinds zijn eerste optreden in 1992 tourt hij onafgebroken door Nederland, speelde op festivals in Denemarken, Duitsland, België, Estland, USA, Ierland, Luxemburg en Curaçao, bracht een tiental albums uit en betrad het podium met talloze nationale- en internationale topmuzikanten. Diverse media omschrijven Ruben als een ‘stergitarist van wereldklasse’ en ‘een van de grootste eigentijdse Nederlandse gitaristen’. Speciaal voor De Groene Zwaan neemt hij vanavond zanger/gitarist Jan Blaauw (JURA) mee en gaan ze op de akoestische Blues, Americana, Folk, Country, Ballads tour. Laat je meevoeren door hun programma met intieme liedjes over verlies, vrijheid, verstikking, liefde, kapotgeslagen dromen, verwondering en hoop. Wat is het leven zonder live muziek… De Groene Zwaan biedt de muzikanten het podium en de opbrengst van de entree omdat we samen cultuur moeten behouden!

De Jura. Een ruig, sierlijk en mystiek berggebied, gelegen aan weerszijden van de Franse en Zwitserse grens. Parallel aan die sfeer, vloeit de muziek van zanger Jan Blaauw en gitarist Ruben Hoeke. Meeslepend, aangrijpend, rauw en eerlijk. Gitaar en zang worden zonder genade ingezet om je mee te nemen langs de rand van het bestaan.

Als het mooi weer is, verplaatsen we het concert misschien naar de tuin. Lekker in de buitenlucht. Ruben en Jan verloten een aantal CD’s tijdens het concert.

Voor dit concert kunt u eventueel vooraf dineren in Restaurant “Bij Ernst”. Voor € 24,50 pp krijgt u een tweegangen diner (naar keuze van de kaart) en koffie/thee met iets lekkers toe (exclusief overige drankjes). U zorgt dan dat u rond 18:00 uur in het restaurant bent en daar zorgen zij ervoor dat u op tijd bent voor het concert. Dit arrangement is alleen beschikbaar als u vooraf reserveert. Dat kan tijdens het reserveren voor de voorstelling.

Tijd

29 augustus 2020, 21:00

Lokatie

De Groene Zwaan

Rechtestraat 12, De Rijp

Organisator

De Groene ZwaanIntiem theater en concertpodium Mobiel: +31644832537 info@degroenezwaan.nl

Kaarten reserveren

Reserveren

Entree

15 euro (inclusief alle kosten)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll Up
Nieuwsbrief
Facebook
Facebook
Instagram
WhatsApp
X
X