De Groene Zwaan

Intiem theater en concertpodium in De Rijp (NH)

Salsa Avond Met: "Conjunto Amsterdam"

Zaterdag11nov20:3020:30 Salsa Avond Met: "Conjunto Amsterdam"¡Salsa pa'l Bailador!Kaarten BestellenEntree€ 12,50 (inclusief alle kosten)

Details

Conjunto Amsterdam, opgericht in 2008, heeft 3 zangers met ieder een hele eigen stijl. Samen met de ijzersterke ritmesectie verliezen zij nooit het contact met het publiek: voordat de toehoorders het weten, staan zij uit volle borst mee te zingen of uitzinnig te swingen op de dansvloer. Er wordt ook veel gelachen op het podium, en die energie springt over op het publiek.

Conjunto Amsterdam heeft in Nederland de status van “geheim-tip” opgebouwd. In 2016 verscheen hun eerste CD, MUEVETE!, vol met met frisse, eigentijdse arrangementen van bekende Salsa-Klassiekers met een vette sound, die laat denken aan legendarische groepen als “Seis del Solar”.

In de afgelopen jaren brachten zij singles uit zoals ‘Salsa en los tiempos de Corona’, ‘Morning’ en op 12 februari 2023 nog ‘Sujétate La Lengua’ van Eloy Oliva (La Sonora Matancera) en bekend gemaakt door Eddie Palmieri.

Conjunto Amsterdam bestaat uit 6 muzikanten die allen reeds nationaal maar ook internationaal hun sporen verdiend hebben in de Salsa wereld, te weten:

Daniel Patriasz: leadzang, coros en bongo

Juan Carlos ‘Bulu’ Viloria: coros, congas

Marc Bischoff: piano

Pedro Luis Pardo Cosme: bass, leadzang en coros

Marcos ‘Solo Keys’ Gomez: keyboards, leadzang en coros

Marco Toro: drums

Tijd

11 november 2023, 20:30

Organisator

De Groene Zwaan

Intiem theater en concertpodium
Mobiel: +31644832537 info@degroenezwaan.nl

Learn More

Kaarten reserveren

Kaarten Bestellen

Entree

€ 12,50 (inclusief alle kosten)

Reserveren

Prijs € 12,50

Hoeveel kaarten? -1 +

Totaal € 12,50

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *