De Groene Zwaan

september, 2022

26sep14:30Silence of the TidesFilm op Maandag14:30 ReserverenEntree:5 euro (inclusief alle kosten)

Details

Silence of the Tides is een film die in- en uitademt met de getijden van het internationale werelderfgoed, eén van de grootste aaneengesloten wetlands ter wereld, terwijl het de breekbare relatie tussen mens en natuur verkent.

Een hypnotiserende blik op de cycli en contrasten van de seizoenen: leven en dood, storm en stilte, de massa en het individu. Een poëtische overpeinzing zonder voice-overs of interviews tegen een overweldigend decor van lucht, water, wolken, wind, mist en voortdurend veranderend licht.

Tijd

26 september 2022, 14:30

Lokatie

De Groene Zwaan

Rechtestraat 12, De Rijp

Organisator

Welzijn Wonen Plus, Schermer, Graft De RijpWelzijnWonenPlus is er om mensen te helpen zodat kwetsbare thuiswonende mensen passende hulp krijgen als zij dat nodig hebben, met de focus op “meedoen” en “iedereen doet ertoe”. Deze ondersteuning komt niet vanuit ons maar uit de directe woonomgeving van mensen die naar elkaar om kijken en er voor elkaar willen zijn. Dat willen wij mogelijk maken. Wij geloven in een samenleving waarin mensen er voor elkaar zijn en elkaar helpen als dat nodig is. Met WelzijnWonenPlus zetten we ons in om dat te realiseren. Hornplein 8 1636 XE Schermerhorn

Kaarten reserveren

Reserveren

Entree

5 euro (inclusief alle kosten)

Reserveren

Prijs € 0,00

Hoeveel kaarten? -1 +

Totaal € 0,00

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

X
X
X