De Groene Zwaan

Intiem theater en concertpodium in De Rijp (NH)

"The Ashgrove"

Zaterdag23sep21:0021:00(GMT+02:00) Evenement is al geweestCompleted"The Ashgrove"BluesKaartjes kopenEntree7,50 (inlcusief alle kosten)

Details

In 1958 opende Ed Pearl, een 21 jaar oude muziekliefhebber, een club in Los Angeles die het Mekka werd voor de blues: “Ash Grove”.
In 2015 kwamen 4 blues-liefhebbers elkaar tegen in Alkmaar. Ze hadden allemaal al jarenlange muzikale ervaring en waren allen toe aan een nieuwe uitdaging: de Blues. Bekende en minder bekende blues, op een eigen manier gespeeld. Soms stuwend en
stompend, dan weer fluisterzacht of swingend. De rauwe en soms zwoele stem van Martin Wester op gitaar en de mondharmonica, de
afwisselend fluisterende en opzwepende gitaar van Jos Muller ondersteund door hetstrakke drumwerk van Theo ( Tjoe ) Tromp en de knorrende en ronkende bas van Jan- Jansen zorgen samen voor een illuster Blues-geluid. De band die deze vier blues fanaten vormen, is vernoemd naar de destijds beroemde blues club in Los Angeles en staat garant voor een heerlijk avondje bluesmuziek, vol afwisseling.

Martin Wester: Leadzang – gitaar – mondharp.
Jos Muller: Gitaar.
Jan Jansen: Bas
Theo ( Tjoe ) Tromp: drums/zang.

Organisator

De Groene Zwaan

Intiem theater en concertpodium

Learn More

Kaarten reserveren

Kaartjes kopen

Entree

7,50 (inlcusief alle kosten)

Reserveren

Kaarten zijn niet meer beschikbaar voor dit evenement

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *