De Groene Zwaan

Intiem theater en concertpodium in De Rijp (NH)

Kroniek: "Telkens Weer"

Zaterdag04nov20:3020:30(GMT+01:00) Evenement is al geweestCompletedKroniek: "Telkens Weer"Kaartjes kopenEntree7,50 (inclusief alle kosten)

Details

Op 4 november a.s.om 20.30 uur, wordt In De Groene Zwaan in De Rijp een werkelijk uniek programma uitgevoerd door theatercoryfeeën èn echtpaar; Hanny Vree (allround actrice) en Marty Hinrichs (producent) en waarom juist daar? Marty’s overgrootvader Jan Dirk Blaaser heeft in De Groene Zwaan
gewoond en op meerdere adressen in De Rijp! Hij was de stamvader van een zich later enorm uitbreidende theaterfamilie en had maar liefst zes kinderen (!) die (bijna) allemaal het toneel op gingen. Dit inspireerde tot een buitengewone amusante voorstelling waarbij ze in de historie duiken van hun beroemde theaterfamilies zoals de Blaaser’s, Nooyen en Vischer’s. Speels gelardeerd met beeld, geluid en live muziek! Voor een breed publiek maar zeker elke ‘Reypenaer’ is dit een must, dus laat je “Telkens Weer” verrassen in De Groene Zwaan!

Dirk Jan Blaaser, de stamvader van een bijzondere theaterfamilie, verhuisde in 1894 van Amsterdam naar de Rijp. Kijk wat er daarna allemaal gebeurde op het toneel en privé met de familie Blaaser, Nooy en Vischer en hun verwanten.Laat je verrassen door o.a. Rooie Sien en De Jantjes.

Blijspel, drama, operette. Van Sonneveld tot Shakespeare. Dat zie en hoor je in de unieke kroniek.

“Telkens Weer”

Op speelse wijze gepresenteerd door de nazaten, Marty Hinrichs en Hanny Vree. Waarbij beeld en geluid, ook live gezongen, niet zal ontbreken!

Over onze theaterfamilie Blaaser, Nooy en Vischer.

Lokatie

De Groene Zwaan

Rechtestraat 12, De Rijp

Other Events

Organisator

De Groene Zwaan

Intiem theater en concertpodium

Learn More

De Groene Zwaan

Get Directions

Kaarten reserveren

Kaartjes kopen

Entree

7,50 (inclusief alle kosten)

Reserveren

Kaarten zijn niet meer beschikbaar voor dit evenement

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *