De Groene Zwaan

Intiem theater en concertpodium in De Rijp (NH)

Trio Bier

Zaterdag08okt20:3020:30(GMT+02:00) Evenement is al geweestCompletedTrio BierConcert, eventueel inclusief theaterdinerReserverenEntree12,50 euro (inclusief alle kosten)

Details

Trio Bier is een begrip in Amsterdam. In 1995 als Straatorkest begonnen, maar intussen hebben ze al diverse CD’s gemaakt (o.a. geproduceerd door Thé Lau) en stonden ze o.a. in het voorprogramma van De Dijk. Ze zijn bekend in het club-circuit en zijn kortgeleden weer in een viermans-formatie gestart. Ze spelen aanstekelijke muziek, een beetje in de stijl van De Dijk, maar ook met een vleugje Rowwen Heze. Ze staan garant voor een avond heerlijke muziek, waarbij meezingen bijna als vanzelf gaat.

Het ongekend populaire Trio Bier is terug! Zij brengen een programma op de planken dat het leven zowel bezingt als vervloekt. Een verzameling oud en nieuw werk van het Trio Bier dat als vanouds aandoet als een ruwe bolster, blanke pit. Want door hun rauwe liedjes loopt altijd als rode draad het koortsachtig verlangen naar een dapper leven. En deze zoektocht leidt je over ongekend hoge toppen, maar ook door genadeloos diepe dalen.

Het concert is eventueel inclusief een theaterdiner “Bij Ernst” te boeken.

Lokatie

De Groene Zwaan

Rechtestraat 12, De Rijp

Other Events

Organisator

De Groene Zwaan

Intiem theater en concertpodium

Learn More

De Groene Zwaan

Get Directions

Kaarten reserveren

Reserveren

Entree

12,50 euro (inclusief alle kosten)

Reserveren

Tickets

Kaarten zijn niet meer beschikbaar voor dit evenement

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *