De Groene Zwaan

Intiem theater en concertpodium in De Rijp (NH)

Victorie on Tour met Sterre Weldring

zondag14jan15:3015:30(GMT+01:00) CompletedVictorie on Tour met Sterre WeldringKaartjes kopen via VictorieEntreeVoor verkoop: € 12,50 Deur € 14,00

Details

Onder de noemer ‘Victorie on Tour’ treedt Victorie buiten haar muren en heeft het een tour geboekt voor lokaal talent Sterre Weldring. In een straal van zo’n twintig kilometer rondom Alkmaar doet ze een aantal bijzondere locaties aan, uiteenlopend van kleine kerken tot uitzonderlijke zalen. De supportacts zijn net als Sterre veelbelovende regionale artiesten en in samenwerking met de verschillende podia helpt deze tour om lokaal talent op grotere hoogtes te komen.

Binnen een genre dat zich het beste laat omschrijven als ‘melancholische indie-pop’, schrijft Sterre Weldring nummers over de complexe emoties die de liefde en het leven met zich meebrengen. Ze probeert deze emoties te ontwarren, niet alleen om zelf dichter bij de waarheid te komen, maar ook om anderen daarmee troost te bieden. Dit doel bracht haar al tot de finale van de Grote Prijs van Nederland, Popronde en Radio 2. Op 14 oktober verschijnt haar tweede EP, ‘Hope & The Aftermath’, die ze tijdens Victorie on Tour live ten gehore zal brengen.

Het voorprogramma wordt bij het concert in De Groene Zwaan verzorgd door Sophie Janna. 

Lokatie

De Groene Zwaan

Rechtestraat 12, De Rijp

Other Events

Organisator

Victorie

Het Popodium van Alkmaar

Learn More

De Groene Zwaan

Get Directions

Kaarten reserveren

Kaartjes kopen via Victorie

Entree

Voor verkoop: € 12,50 Deur € 14,00

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *