september, 2021

26sep20:30Vlieguren, De keus van JansenConcert20:30 ReserverenEntree:17,50 euro (inclusief alle kosten)

Details

Er is heel veel jong talent in Nederland, maar ze moeten wel vlieguren maken, voordat ze de grote podia gaan bestormen. En waar kan dat beter dan in De Groene Zwaan? Leoni Jansen geeft les op verschillende pop- en rockacademies, onderdeel van een aantal conservatoria. Zij heeft een aantal veelbelovende jonge artiesten geselecteerd, die volgens haar binnenkort gaan doorbreken. Uitzonderlijk talent en van hoge kwaliteit dus. Leoni bereidt een eerste concert met hen voor om dat in De Groene Zwaan te spelen. Vooraf interviewt zij hen op het podium van De Groene Zwaan. En hoe mooi is het om dan later te kunnen zeggen als deze artiesten zijn doorgebroken: ik was erbij, tijdens hun eerste optreden in het Paradiso van de Polder!

En ja, Leoni kennende, zal het ons verbazen als zij ook niet even meespeelt (of -zingt) bij die optredens 😉

Op 26 september treden Lizet Aviva en Silke Veld op.

Lizet Aviva

Lizet Aviva’s muziek is als water – het neemt je mee met een kabbelende stroming, maar het sleurt  je ook als een draaikolk naar de bodem. Soms een duidelijke weerspiegeling, soms een waas  door rimpelingen op het wateroppervlak. Lizet schrijft en performt songs over het ontgroeien van  het verleden, het dealen ermee en het zijn van een dromer in deze snel draaiende wereld.

 

 

 

 

Silke Veld

Silke Veld is een 21-jarige, Nederlandstalige singer-songwriter. Haar muziek heeft een ‘Maaike Ouboter meets Bløf’ achtige sfeer, en gaat over alle normale en minder normale dingen in haar leven waar ze iets bij voelt; over de wereld, liefde, verlangens, haar kijk op de mens, en hun kijk op haar. Dit alles brengt ze samen met haar band tot leven.

 

 

Tijd

26 september 2021, 20:30

Lokatie

De Groene Zwaan

Rechtestraat 12, De Rijp

Organisator

De Groene ZwaanIntiem theater en concertpodium Mobiel: +31644832537 info@degroenezwaan.nl

Kaarten reserveren

Reserveren

Entree

17,50 euro (inclusief alle kosten)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll Up
Nieuwsbrief
Facebook
Facebook
Instagram
WhatsApp
X
X