De Groene Zwaan

Intiem theater en concertpodium in De Rijp (NH)

When Harry met Sally

maandag28nov14:3014:30(GMT+01:00) Evenement is afgelopenCompletedWhen Harry met SallyFilm op MaandagRSVPEntree5 euro (inclusief alle kosten)

Reserveren

Je kunt nu niet meer reserveren

Kun je toch niet naar het evenement komen?Wijzig het aantal reserveringen

Details

Harry en Sally zijn voormalige studiegenoten maar zullen nooit bevriend raken omdat – volgens Harry – vriendschap tussen mannen en vrouwen onmogelijk is. Hoewel de chemie duidelijk is houden ze jarenlang vol dat er niets aan de hand is. Ryan schittert in haar rol als de neurotische, ietwat naïeve Sally en kreeg een American Comedy Award voor haar rol. Referenties aan haar fameuze restaurantscène verschenen later in tientallen films en series. Ryan en scenarioschrijfster Nora Ephron (1941-2012) kwamen elkaar later weer tegen in films als You’ve Got Mail en Sleepless in Seattle.

Lokatie

De Groene Zwaan

Rechtestraat 12, De Rijp

Other Events

Organisator

Welzijn Wonen Plus, Schermer, Graft De Rijp

WelzijnWonenPlus is er om mensen te helpen zodat kwetsbare thuiswonende mensen passende hulp krijgen als zij dat nodig hebben, met de focus op “meedoen” en “iedereen doet ertoe”. Deze ondersteuning komt niet vanuit ons maar uit de directe woonomgeving van mensen die naar elkaar om kijken en er voor elkaar willen zijn. Dat willen wij mogelijk maken. Wij geloven in een samenleving waarin mensen er voor elkaar zijn en elkaar helpen als dat nodig is. Met WelzijnWonenPlus zetten we ons in om dat te realiseren.

Learn More

De Groene Zwaan

Get Directions

Kaarten reserveren

RSVP

Entree

5 euro (inclusief alle kosten)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *