july, 2021

04jul19:30Winterreise ZomertijdVoorstelling19:30 ReserverenEntree:Gratis

Details

Een muzikaal en theatraal programma voor jong en oud.

Door Company TiNaNiNaNi

Een luchtige voorstelling met Schubert liederen, moderne dans en tekst. Na de duisternis en soberheid van de winter zal de lichtheid en vrolijkheid van de lente altijd terugkomen. Na regen komt zonneschijn!

Een voorstelling met een combinatie van dans en liederen uit de Winterreise en Die schöne Müllerin van Franz Schubert. Er is gekozen voor een combinatie van deze twee liederencyclussen om aan te geven dat na de duisternis en de somberheid van de winter de lichtheid en de vrolijkheid van de lente altijd weer terugkomen. We kiezen voor liederen die toegankelijk zijn voor een breed publiek. Schubert verstond als geen ander de kunst om liederen te schrijven die een grote emotionele diepgang hebben en tegelijkertijd voor iedereen herkenbaar zijn.

De liederen worden vertolkt door bariton Henri Overduin en mezzosopraan Stefanie Bruggeling.

Tijdens de liederen worden dansen uitgevoerd: duetten en solo’s met elementen uit de jaargetijden. De choreografie wordt gedaan door danseres Kamee Frieling en mimespeler Ari Peterse.

In dit project brengen we generaties bij elkaar. Danseres Kamee Frieling is net afgestudeerd aan de Fontys Dansacademie en ook Stefanie Bruggeling is bijna afgestudeerd is aan het Conservatorium van Amsterdam. Mimespeler en choreograaf Ari Peterse en Henri Overduin lopen al heel wat jaren mee in de professionele wereld der Podiumkunsten.

In Schermer Graft de Rijp worden deze voorstellingen mede georganiseerd door WelzijnWonenPlus zodat zoveel mogelijk mensen kunnen genieten van dit lichtpuntje tijdens bijzondere tijden.

Reserveren noodzakelijk.

Graag doorgeven: – Naam – Telefoonnummer – Locatie & tijdstip.

Tel 0299- 820139 (laat een bericht achter)

Meer informatie:

Gerie Hordijk, 0610601834, Gerie@WelzijnWonenPlus.nl Alkmaar, of schermergraftderijp@welzijnwonenplus.nl

Tijd

04 july 2021, 19:30

Lokatie

De Groene Zwaan

Rechtestraat 12, De Rijp

Organisator

Alkmaar Aangenaam RSWPRSWP organiseert in Alkmaar verschillende sociale activiteiten zoals koffie-ochtenden, creatief cafés, bijeenkomsten met een thema en gezamenlijke maaltijden.info@rswp.eu Mieuwijdt 19 Graft en Hornplein 8 Schermerhorn

Kaarten reserveren

Reserveren

Entree

Gratis

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll Up
Nieuwsbrief
Facebook
Facebook
Instagram
WhatsApp
X
X