Actie crowdfunding groot succes

De Crowdfunding voor de restauratie van De Groene Zwaan is afgerond en een groot succes geworden. De actie heeft 41.351 euro opgebracht, waarbij 971 mensen en bedrijven op één of andere wijze een bijdrage hebben gedaan. Dat is echt een prachtig resultaat, waarmee De Groene Zwaan 10% van de totaal benodigde 407.000 euro heeft kunnen realiseren.

De volgende stap is natuurlijk om de rest van de financiering rond te krijgen. Dat zijn vooral fondsen en overheden. Een aantal daarvan hebben al geld toegezegd. De gemeente Alkmaar heeft b.v. 50.000 euro beloofd en we hebben de BRIM subsidie kunnen verzilveren van 8658 euro. Volgende week hopen we meer goed nieuws bekend te kunnen maken.

Voor nu willen we speciaal Jeanneke Scholtens en Maaike Bosma bedanken voor hun inzet voor en tijdens de crowdfunding. We willen ons Comité van Aanbeveling en ambassadeurs bedanken: Ria van Oosterop, Aldert Pilkes, Leoni Jansen, Erik van der Hoff, Rik van den Bosch, Arnold Bartels, Cor Blokdijk en zeker ook Fred van Zoest. Een bijzonder dankwoord aan de artiesten die voor niets hebben opgetreden om dit resultaat mogelijk te maken: Leoni Jansen, Mart Hillen, Pieternel Osinga, Neema, Toon van Mil Band, Dustpneumonia Bluesband, Cold Turkey en Josien de Vries. Martin Doderer en zijn lieftallige assistentes voor hun Uilen Workshops; dank! En zonder Mees Kees Verdonk hadden we nooit het mooie veiling resultaat behaald. Daarnaast willen wij al onze vrijwilligers bedanken. Zonder hun inzet is niets mogelijk. En wij willen U bedanken: gulle gevers via Voordekunst, direct via onze bank, of anderszins. Wij bedanken de bezoekers van onze evenementen, donateurs voor de veiling en kopers op de veiling, donateurs en kopers van bloembollen en alle andere hulp die we mochten ontvangen. Het is te veel om op te noemen. Allemaal om ons mooie pand te behouden en onze evenementen te kunnen blijven organiseren.

Wordt vervolgd!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *