Creatieve koffie ochtenden

Enkele creatievelingen hebben het initiatief genomen om creatieve koffieochtenden te gaan organiseren. Deze ochtenden zijn voor iedereen die van handwerken, knutselen, naaien, tekenen enz. of gewoon van de gezelligheid houdt. U kunt gewoon binnenlopen, al dan niet met eigen handwerk, en onder het genot van een lekkere kop koffie en een goed gesprek creatief bezig zijn. Bij voldoende belangstelling kunnen er in overleg ook allerlei workshops worden georganiseerd, zoals wolvilten, zilverkleien, keramiek, kaarsen, speksteen etc. Er kan tijdens workshops advies gevraagd worden en er kunnen nieuwe technieken worden geprobeerd.

De eerste ochtend is op vrijdag 25 maart, van 9u30 tot 12.00u. Vervolgens in april, mei en juni op de laatste vrijdag van de maand. De kosten zijn 5 Euro, dit is inclusief koffie of thee en iets lekkers. Voor workshops wordt vooraf een meerprijs afgesproken.

25 maart gaan we starten met een workshop paasei wolvilten. Voor deze introductieworkshop wordt een meerprijs van 5 euro gevraagd, dit is inclusief materiaal. Het niveau is beginners. Voor workshops dient u zich vooraf op te geven.

Voor inlichtingen en opgeven voor workshops kunt u contact opnemen met Lydia Sakko, telefoonnummer 0650405901/0299673254.

Of via de mail: creakoffie@gmail.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *