Ierse avond met O’Branons

Op 5 november toveren we De Groene Zwaan om in een Ierse pub. Een gezellige kroeg met Live Ierse muziek van O’Branons, Ierse hapjes en uiteraard Iers bier. Een avond Ierse traditionals zingen en meezingen. Wellicht een potje darts? Alles is mogelijk.                                                                                                                 

De band O’BRANONS bestaat uit 3 rasechte muzikanten met een breed spectrum aan instrumenten. Gespeeld wordt op de Ierse houten dwarsfluit, diverse low- en tinwhistles, de Ierse bouzouki, de fiddle en bodhrán (Ierse trom) En uiteraard wordt er gezongen.

enmerkend voor O’BRANONS is niet alleen het afwisselende en energieke spel maar vooral hun interpretatie van de pure Ierse traditionele muziek. Daarnaast wordt het nodige verteld over het land van herkomst, de achtergronden van de muziek en dat overdekt met een sausje van humor. Kortom, absoluut een feestelijk optreden vol afwisseling en boeiend vanaf het begin tot het eind!

Cultureel Centrum ‘De Groene Zwaan’ is een knus en klein theater. En juist door de intieme sfeer waant u zich in een Ierse pub vol warmte en gezelligheid!

‘ MIGHTY IRISH’ op zaterdag 5 november a.s. in Cultureel Centrum ‘De Groene Zwaan’, Rechterstraat 12 De Rijp. Aanvang 21.00 uur (zaal open om 20:30 uur). Kaarten voor het optreden kosten € 17,50 en is inclusief Ierse hapjes. Reserveren kan via www.degroenezwaan.nl/kaarten of stuur een mailtje naar info@degroenezwaan.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *